Europa League: Καλύτερη και νικήτρια η Ντινάμο στο Κράσνονταρ! (Videos)

Europa League: Καλύτερη και νικήτρια η Ντινάμο στο Κράσνονταρ! (Videos)

Europa League: Ξεκάθαρο προβάδισμα για την ανώτερη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που πέρασε απ’ την έδρα της Κράσνονταρ με σκορ 3-2!

Μια ομάδα εξαιρετικά δουλεμένη, με νιάτα, ποιότητα και αυτοματισμούς. Αυτό ήταν η Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην έδρα της Κράσνονταρ. Γι’ αυτό και νίκησε τη Ρώσικη ομάδα με 3-2, σκορ που ίσως και να αδικεί τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μάμιτς που ήταν σαφώς ανώτεροι!

Οι Κροάτες μπήκαν πιο… ζεστά στον αγωνιστικό χώρο! Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν 2-3 φορές απ’ την αρχή του ματς και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 15’!

Ο Πέτκοβιτς ήταν ο σκόρερ, μετά από προσπάθειες των Ιβανούσετς και Όρσιτς, ο Γκορόντοφ έδιωξε προς στιγμή και τελικά ο σκόρερ ήταν αυτός που… μίλησε τελευταίος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των Ρώσων!

Η Ντινάμο συνέχιζε να έχει φάσεις για να σκοράρει, καθώς οι χώροι έγιναν περισσότεροι μετά το 0-1. Όμως στις περιπτώσεις που παρουσιάστηκαν δεν ήρθε το δεύτερο γκολ.

Στο 28’ σε μία απ’ τις λίγες καλές επιθέσεις της Κράσνονταρ, ήρθε η ισοφάρισιση. Ο Τσερνόφ απ’ τα πλάγια έκανε την προσπάθεια, δεν κατάφεραν να διώξουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων σωστά και ο Μάρκους Μπεργκ με το αριστερό έκανε το 1-1!

 

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Σκορ που σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, αδικούσε την ομάδα του Μάμιτς!

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πάντως, άρχισε το δεύτερο μέρος όπως και το πρώτο. Στο 54’ οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Μετά το κόρνερ του Όρσιτς, ο Γκορόντοφ έκανε λάθος και δεν έδιωξε την μπάλα, με τον Πέτκοβιτς να είναι αυτός που ξανά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κράσνονταρ!

Οι Ρώσοι, όμως, βρήκαν και πάλι την «απάντηση»! Στο 69’ ο Μάρκους Μπεργκ κράτησε ωραία πάνω του δύο αμυντικούς και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κλάεσον, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λιβάκοβιτς για το 2-2!

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, βρήκαν και τρίτο προβάδισμα στο ματς δείχνοντας την ανωτερότητά τους! Ο Πέτκοβιτς έκανε εξαιρετική ενέργεια, ο Ιβανούσετς άφησε στον Ατιεμβέν που είχε περάσει αλλαγή και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3 στο 75’!

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Κροατίας έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, δείχνοντας μάλιστα και πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα απ’ την Κράσνονταρ που οι προσπάθειές της στηρίχθηκαν κυρίως στην ατομική ποιότητα κάποιων παικτών της.

 



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved