Ο' Νιλ: «Δεν ήταν έκπληξη…»

Ο' Νιλ: «Δεν ήταν έκπληξη…»

Η Βόρεια Ιρλανδία είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα με την Εθνική Ελλάδας και η νίκη δεν αποτελεί έκπληξη για τον Μάικλ Ο’ Νιλ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής των Βρετανών, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε στο εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά δεν… ξέγραψε την Ελλάδα από την διεκδίκηση της πρόκρισης.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Βόρειας Ιρλανδίας μίλησε για:

Το εξαιρετικό ξεκίνημα της Βορείου Ιρλανδίας στον όμιλο: «Δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τρεις νίκες στην αρχή. Νομίζω ότι νιώσαμε καλά. Οι παίκτες ήταν καλοί το Σάββατο αλλά και σήμερα. Κάναμε καλή προετοιμασία και δείξαμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο και είμαι ευχαριστημένος για αυτό».

Το αν αποτελεί έκπληξη για τον ίδιο το ξεκίνημα στον όμιλο: «Είναι πραγματικότητα που έχουμε 9 βαθμούς. Αν λέγαμε πως θα είχαμε 6 βαθμούς μετά το 4 ματς θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Ξέραμε ότι τα παιχνίδια με την Ελλάδα και την Ρουμανία, εκτός έδρας θα ήταν δύσκολο. Αλλά δεν ήταν έκπληξη η νίκη μας σήμερα».

Την παρουσία του Λάφερτι: «Έχει σημαντικά πλεονεκτήματα. Είδαμε την τεχνική, τον όγκο του και αυτά τα χαρακτηριστικά φάνηκαν. Ειδικά στα εκτός έδρας ματς που ήταν καλύτερος. Και τα πήγε καλά κόντρα σε δύο καλούς αμυντικούς, όπως αυτοί που έχει η Ελλάδα. Σήμερα μας απέδειξε πως πολεμά για την ομάδα και επικεντρώνεται στην ομάδα».

Τη δήλωσή πως η Βόρεια Ιρλανδία θα είναι στις πρώτες τρεις ομάδες: «Αυτό που θέλουμε είναι να διασφαλίσουμε την θέση μας. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση. Όμως ξέρουμε ότι είμαστε εύθραυστη ως ομάδα. Και κάθε απώλεια θα είναι δύσκολη. Δεν θέλω να κάνω καμία πρόβλεψη. Θα είναι δύσκολο. Η Ελλάδα και η Ρουμανία είναι δύσκολες ομάδες, ακόμα κι όταν τους υποδέχεσαι. Πρέπει να δούμε στο τέλος».

Την κακή εικόνα της Ελλάδας στα πρώτα παιχνίδια: «Νομίζω ότι η Ελλάδα είναι ακόμα σκληρή ομάδα. Δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Ο κ. Ρανιέρι είναι καλός προπονητής. Προβλέπω ότι η Ελλάδα θα είναι μία από τις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση. Ίσως να μην ήταν έτοιμη μετά το Μουντιάλ να μπει δυνατά στα προκριματικά του Euro 2016. Κοιτάξτε την ποιότητα της ομάδας. Όπως για παράδειγμα, οι Σάμαρης και Σαλπιγγίδης που ήρθαν από τον πάγκο. Αυτό μας δείχνει το οπλοστάσιο που έχει ο κ. Ρανιέρι. Η αποτυχία με την επιτυχία είναι σε μια λεπτή γραμμή».

Το νέο σύστημα της UEFA και την ευκαιρία που έχουν ομάδες που δεν ήταν δυνατές τα προηγούμενα χρόνια: «Το νέο σύστημα δίνει μια ευκαιρία στις μικρότερες ομάδες, αλλά βοηθά και τις μεγαλύτερες ομάδες, καθώς που θα προκρίνονται πάντα. Οι μικρότερες ομάδες έχουν μια ευκαιρία. Για μας θα είναι δύσκολο να πάρουμε την πρόκριση για ένα Μουντιάλ. Γι’ αυτό θεωρώ πως μέσω του Euro μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γι’ αυτό είμαι φαν του νέου συστήματος».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved