Λεβ: «Μαζί Γκέτσε, Οζίλ»

Ο τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ τόνισε ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει μαζί τους Μάριο Γκέτσε και Μεσούτ Οζίλ απέναντι στην Αυστρία.

Λεβ: «Μαζί Γκέτσε, Οζίλ»

Ακόμα ένα βήμα για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας θέλει να κάνει η Γερμανία που αντιμετωπίζει την Αυστρία.

Η «νασιοναλμανσάφτ» ουσιαστικά έχει πάρει την πρόκριση καθώς έχει μεγάλο προβάδισμα από τους διώκτες της. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Γιόακιμ Λεβ, τόνισε ότι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Μάριο Γκέτσε και Μεσούτ Οζίλ.

«Για την εθνική ομάδα ο Γκέτσε είναι ένας παίκτης που μπορεί να οργανώσει το κέντρο. Οι δύο μαζί μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα και να έχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα», είπε για τους δύο ο 50χρονος τεχνικός.

COMMENTS