Έτσι θα χτυπήσει την Οντένσε

Έτσι θα χτυπήσει την Οντένσε

Την αδυναμία της Οντένσε στις στημένες φάσεις θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι «πράσινοι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τα πλάνα του για τον τρόπο που θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Οντένσε έχει καταστρώσει ο Φερέιρα, καθώς έχει παρακολουθήσει σε dvd αγώνες των Δανών, αλλά και με την βοήθεια του Περικλή Παπαναγή, ο οποίος έχει συλλέξει τα πάντα για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανή (27/7) αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων» έχει διαπιστώσει μεγάλο πρόβλημα της Οντένσε στις στημένες φάσεις, κάτι που αποδείχθηκε και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Κοπεγχάγη, καθώς η πρωταθλήτρια Δανίας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές και μάλιστα με ισάριθμα αυτογκόλ του Οτέσεν, κεντρικού αμυντικού της Οντένσε.

Ο έμπειρος τεχνικός του «τριφυλλιού», αφιέρωσε περίπου 45 λεπτά της χθεσινής προπόνησης στις στημένες φάσεις, ώστε οι παίκτες να μπορέσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα της Δανέζικης ομάδας.

Οι εκτελεστές των στημένων φάσεων ήταν κυρίως οι Νίνης, Λέτο και Καραγκούνης, ενώ δούλεψαν ακόμη και στις εκτελέσεις πέναλτι.

Να θυμίσουμε ότι 20μελής αποστολή αποτελείται από τους: Τζόρβα, Ταμπάκη, Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Λέτο, Μαρίνο, Φουρλάνο, Μπιέρσμιρ, Τριανταφυλόπουλο, Κουίνσι, Τοτσέ και Πετρόπουλο, ενώ εκτός έμειναν οι Βιτόλο, Ιωαννίδης, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης και Πλεσί.



Κώστας Σλούκας: Ο πιο καλός ο μαθητής στην καλύτερη φάση της καριέρας του!
Κώστας Σλούκας: Ο πιο καλός ο μαθητής στην καλύτερη φάση της καριέρας του!
ΑΕΚ: Στη Φλωρεντία με στόχο το διπλό
ΑΕΚ: Στη Φλωρεντία με στόχο το διπλό
Champions League: «Τιτανομαχία» στο Λονδίνο, σκληρή «μάχη» στη Μαδρίτη - Το πρόγραμμα
Champions League: «Τιτανομαχία» στο Λονδίνο, σκληρή «μάχη» στη Μαδρίτη - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Γερμανός Σρέντερ «σφυρίζει» το μεγάλο ντέρμπι
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Γερμανός Σρέντερ «σφυρίζει» το μεγάλο ντέρμπι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μία νύχτα μόνο: Ανεξέλεγκτη η κόντρα Λάλου - Ιορδανίδη και στο Χ μιλούν για ανήθικη τακτική