Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μαρτίνς για Λουντογκόρετς - Τα διλήμματα για τη ρεβάνς (photos)

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μαρτίνς για Λουντογκόρετς - Τα διλήμματα για τη ρεβάνς (photos)

Ολυμπιακός: Το πρωί της Δευτέρας (09/08) ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την Λουντογκόρετς με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τα σχέδιά του για την ρεβάνς, αντιμετωπίζοντας μερικά διλήμματα.

Ο επαναληπτικός με τους Βούλγαρους είναι αυτός που απασχολεί άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το βράδυ της Τρίτης (10/08) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Λουντογκόρετς στην γειτονική χώρα, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στα play offs του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν το πρόγραμμά τους στις 10:30 και μόλις ολοκληρωθεί η προπόνηση, ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή. Ακολούθως, στις 12:30 ο Πορτογάλος τεχνικός και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά στα πλάνα του Ίβηρα κόουτς, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο 4-3-3, αφού πλέον υπάρχουν οι λύσεις στην μεσαία γραμμή και παράλληλα το συγκεκριμένο σύστημα δείχνει να… ταιριάζει καλύτερα από αυτό με τρεις αμυντικούς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο βαθμό για τους παίκτες που θα αποτελέσουν το αρχικό σχήμα, αλλά αντιμετωπίζει και τρία διλήμματα. Μάλιστα, το ένα εξ αυτών ίσως φέρει και αλλαγή σχηματισμού, κυρίως για την επίθεση και την μεσαία γραμμή.

Αλλά ας δούμε αυτούς που θεωρούνται… σίγουροι. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζολάκης. Ο Ρέαμπτσιουκ θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και στο κέντρο θα είναι ο Σεμέδο. Οι Εμβιλά και Καμαρά θα είναι το δίδυμο στα χαφ, με τον Μασούρα στα αριστερά, τον Βαλμπουενά στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Το πρώτο δίλημμα του Πέδρο Μαρτίνς είναι για το δεξί άκρο. Ο Κένι Λαλά ξεκίνησε την προηγούμενη αναμέτρηση, αλλά στην θέση του μπήκε ο Θανάσης Ανδρούτσος, που θεωρείται το φαβορί για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Η δεύτερη θέση που «παίζεται» είναι αυτή στο κέντρο της άμυνας. Μπα και Παπασταθόπουλος «παλεύουν» για το αρχικό σχήμα, με τον Έλληνα στόπερ να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά μόνο αν είναι 100% έτοιμος.

Τέλος, η τελευταία θέση που προκαλεί κάποιες δεύτερες σκέψεις στον Πορτογάλο τεχνικό είναι αυτή στην μεσαία γραμμή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ερωτηματικό αναφορικά με την κατάσταση του Μπουχαλάκη και κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί σωστά μετά τον τραυματισμό του. Αν δεν είναι έτοιμος, τότε θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα ο Κουντέ, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο συμμετοχής του Αγκιμπού Καμαρά, αλλά σε μία τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με σύστημα 4-2-3-1.



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved