Ολυμπιακός-Μαρσέιγ: Κλειστά χαρτιά και όλοι στο Ρέντη από Μαρτίνς (photos)

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ: Κλειστά χαρτιά και όλοι στο Ρέντη από Μαρτίνς (photos)

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ: Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Η πρώτη «μάχη» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι αυτό που απασχολεί άπαντες στο Ρέντη και κυρίως τον Πορτογάλο τεχνικό των Πειραιωτών, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα αλλά και στο σχήμα που θα παρουσιάσει κόντρα στην Μαρσέιγ, το βράδυ της Τετάρτης (21/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι ποδοσφαιριστές των Νταμπλούχων Ελλάδας έδωσαν το «παρών» το απόγευμα της Τρίτης (20/10) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ωστόσο, ουδείς αναχώρησε, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην ανακοινώσει αποστολή για την πρεμιέρα του Champions League και να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες που βρίσκονται στην λίστα που έχει δηλωθεί στην UEFA.

Ο μοναδικός που θεωρείται σίγουρα εκτός είναι ο Μπρούμα. Ο δυναμικός εξτρέμ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, ο Πορτογάλος δεν τον έχει βάλει στην εξίσωση στα σχέδια που κάνει για την αρχική ενδεκάδα, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στο σύστημα που αναμένεται να παρουσιάσει.

Τα δύο πλάνα του Πορτογάλου

Σύμφωνα με αυτά που έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τριάδα στα χαφ στο 4-3-3. Αν ισχύσει αυτό το σενάριο, τότε οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα είναι πιο κοντά στην άμυνα, με τον Καμαρά να βρίσκεται πιο μπροστά, όντας ο παίκτης που θα πιέσει πρώτος τους Γάλλους και αποτελώντας έναν έξτρα ποδοσφαιριστή στην αντίπαλη περιοχή.

Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και Φορτούνης θα παλέψουν για μία θέση και συγκεκριμένα το αριστερό άκρο της επίθεσης, μια και δεξιά θα είναι ο Βαλμπουενά, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα, ο Γάλλος και ο Μαροκινός φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» την θέση τους, ακόμα και σε περίπτωση που αλλάξει το σχήμα.

Παράλληλα, δεδομένοι θα πρέπει να θεωρούνται και οι τρεις από τους τέσσερις της άμυνας, αλλά και ο Σα κάτω από τα δοκάρια. Ο Πορτογάλος θα έχει μπροστά του τους Σεμέδο και Μπα ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Ραφίνια στα δεξιά. Η θέση που παίζεται είναι αυτή του αριστερού μπακ, με τον Βινάγκρε να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες έναντι του Χολέμπας. Βέβαια, ο Πορτογάλος δεν έχει ακόμα επίσημο ματς με τα «ερυθρόλευκα», ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Έλληνας άσος να πάρει το… χρίσμα.

Ωστόσο, στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς… τριγυρίζει σε μεγάλο βαθμό και το 4-2-3-1. Αυτό το σύστημα θα δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πιέσει κυρίως από τα άκρα, αλλά και έχοντας μέσα έναν «καθαρό» οργανωτή, με τον Φορτούνη να είναι αυτός που θα επωμιστεί αυτόν τον ρόλο.

Σε μία τέτοια περίπτωση, αυτός που θα είναι ο… χαμένος θα είναι ένας από την τριάδα των χαφ, με τον Εμβιλά να βρίσκεται λίγο πιο… πίσω από τους Μπουχαλάκη και Καμαρά, οι οποίοι έχουν περισσότερα ματς μαζί, άρα και μεγαλύτερη ομοιογένεια.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved