Champions League: Για την πρόκριση Ρεάλ και Ατλέτικο!

Champions League: Για την πρόκριση Ρεάλ και Ατλέτικο!

Η 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League καλεί τις δύο ομάδες από την Μαδρίτη να πάρουν το αποτέλεσμα και να περάσουν στα νοκ-άουτ.

H Ρεάλ συνεχίζει να μην πείθει, και καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει την Παρί που έχει ήδη περάσει στα νοκ-άουτ. Βέβαια, οι «μερένγκες» θα πανηγυρίσουν την πρόκριση ανεξάρτητα από το δικό τους αποτέλεσμα, αν η Μπριζ αποτύχει να νικήσει τη Γαλατασαράι που μοιάζει... καταδικασμένη.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, η Τότεναμ χρειάζεται απλά τη νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» για να βρεθεί στα νοκ-άουτ μαζί με τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ, της κάνει και η ισοπαλία αν... δεν κερδίσει ο Ερυθρός Αστέρας την Μπάγερν Μονάχου.

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ ξέρει ότι μπορεί να περάσει ακόμα και με ισοπαλία απέναντι στους Ουκρανούς ή σε περίπτωση που η Ντιναμό δεν νικήσει την Αταλάντα, τότε η ομάδα του Πεπ ό,τι κι αν κάνει θα πάρει το «εισιτήριο». 

Η Ατλέτικο βρίσκεται στο Τορίνο για να παίξει με τη Γιουβέντους – που έχει πάρει ήδη μια θέση στους «16» - και θέλει απαραίτητα τη νίκη για να προκριθεί, εκτός κι αν και τα δύο ματς του 4ου ομίλου (μαζί με το Λοκομοτίβ – Λεβερκούζεν) ολοκληρωθούν με ισόπαλο σκορ!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Τρίτης:

Γαλατασαράι – Μπριζ (19:55, CosmoteSport 4 HD)

Λοκομοτίβ Μόσχας – Λεβερκούζεν (19:55, CosmoteSport 5 HD)

Τότεναμ – Ολυμπιακός (22:00, CosmoteSport 2 HD)

Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου (22:00, CosmoteSport 3 HD)

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, CosmoteSport 4 HD)

Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, CosmoteSport 7 HD)

Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00, CosmoteSport 8 HD)

Αταλάντα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00, CosmoteSport 9 HD)



Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: «Τιτανομαχία» Παρί-Ρεάλ, με Φλουμινένσε η Τσέλσι στο δρόμο για την κούπα
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: «Τιτανομαχία» Παρί-Ρεάλ, με Φλουμινένσε η Τσέλσι στο δρόμο για την κούπα
Ανακοίνωσε και τον Οτούρου η Χάποελ Τελ Αβίβ
Ανακοίνωσε και τον Οτούρου η Χάποελ Τελ Αβίβ
Σαράνια: «Οι Νάγκετς ενημέρωσαν τον Βαλαντσιούνας ότι τον υπολογίζουν κανονικά»
Σαράνια: «Οι Νάγκετς ενημέρωσαν τον Βαλαντσιούνας ότι τον υπολογίζουν κανονικά»
Κολύμβηση: Εκπληκτική η Εθνική 4Χ100 μικτή! Ασημένιο μετάλλιο με τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ
Κολύμβηση: Εκπληκτική η Εθνική 4Χ100 μικτή! Ασημένιο μετάλλιο με τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved