Μπεργκ: «Νιώθω ντροπή…»

Μπεργκ: «Νιώθω ντροπή…»

Εμφανώς ενοχλημένος με την εικόνα της Κράσνονταρ ήταν ο Μάρκους Μπεργκ μετά το 4-0 του Ολυμπιακού επί των Ρώσων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός έκανε… φύλλο και φτερό την Κράσνονταρ στο Φάληρο και είναι με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Champions League. Οι «Ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να εξουδετερώσουν τον Μάρκους Μπεργκ και την παρέα του, με τον Σουηδό άσο μετά τον αγώνα να κάνει λόγο για εμφάνιση… ντροπή.

«Νιώθω ντροπή για το πώς παίξαμε σήμερα. Δεν είναι αυτό το επίπεδό μας. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα αλλά κάναμε τον αντίπαλό μας να δείχνει πιο καλός απ' όσο είναι. Όπως είπα και πριν νιώθω ντροπή», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεργκ και πρόσθεσε:

«Είμαι απογοητευμένος. Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ και είναι πολύ κακό αυτό για εμάς. Αισθάνομαι ντροπή για την εμφάνισή μας. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει καλό σκάουτινγκ και ήξεραν το που να χτυπήσουν. Εμείς τα κάναμε όλα λάθος».

Σε ερώτηση για τις επαφές που είχε το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Όχι δεν θέλω να πω κάτι. Έχω σεβασμό για όλους. Θέλω να κοιτάζω μπροστά. Δεν θέλω να σκέφτομαι το τι μπορεί να έγινε».



Οριστικό: Στον Ατρόμητο ο Μήτογλου
Οριστικό: Στον Ατρόμητο ο Μήτογλου
Ανακοίνωσε Μπέλο ο Προμηθέας
Ανακοίνωσε Μπέλο ο Προμηθέας
Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριέρα
Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριέρα
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved