Η σοκαριστική φωτογραφία του Ιταλού οπαδού από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-Γιουβέντους

Η σοκαριστική φωτογραφία του Ιταλού οπαδού από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-Γιουβέντους

Σοκάρουν οι καταγγελίες των Ιταλών φιλάθλων για όσα έζησαν πριν τη σέντρα του Ολυμπιακός-Γιουβέντους - «Τρέχαμε στις γραμμές του τρένου να σωθούμε»

Αρκετοί φίλοι της Γιουβέντους ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η επίσκεψη όμως στο φαληρικό γήπεδο τους βγήκε... ξινή καθώς δέχθηκαν επίθεση από «ερυθρόλευκους» οπαδούς έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Το fun club της Γιουβέντους αποκάλυψε με ανατριχιαστικό τρόπο μέσω καταγγελίας που έκανε προς το club doc του ιταλικού συλλόγου τα όσα έζησαν εκεί, ενώ οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από τραυματία φίλαθλο της «Κυρίας» είναι σοκαριστικές.

Ιδού η καταγγελία:

Δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι θα βιώναμε τέτοια απογοήτευση με κάτι για το οποίο είμαστε τόσο παθιασμένοι. Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε με λεπτομέρειες για το τι συνέβη χθες. Νιώθω την ευθύνη αυτή μπροστά στους ανθρώπους μου και χρειάζομαι τη βοήθεια και υποστήριξή σας για αυτό το τραγικό συμβάν.

Παρακαλώ να γίνει σαφές ότι δεν σκέφτομαι ότι κάνατε εσείς κάτι λάθος ή δεν μας υποστηρίξατε, ωστόσο αυτή τη φορά η ελληνική Αστυνομία απέτυχε σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσαμε να το περιμένουμε. Την τελευταία φορά στην Αθήνα (2014) είχαμε τέλεια υποδοχή και προστασία από αυτούς, αυτή τη φορά απουσίαζαν. Ακόμα και στο κέντρο της πόλης, όπου υπήρχαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους, δεν υπήρχε Αστυνομία και από τύχη δεν υπήρξαν τέτοια περιστατικά και νωρίτερα.

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω:

Η ομάδα μας συγκεντρώθηκε στον σταθμό του Θησείου, όπως μας είχατε υποδείξει, και το τρένο έφυγε για το γήπεδο. Όταν το τρένο σταμάτησε εκεί, οι stewards (από τον σταθμό) είπαν στην ομάδα μας να μείνει στον σταθμό, ενώ από την πίσω πλευρά, προς την έξοδο του του σταθμού, μας επιτέθηκαν Έλληνες οπαδοί. Πετούσαν τεράστιες φωτοβολίδες, μεγάλες πέτρες και γυάλινα μπουκάλια, δεν υπήρχε πουθενά Αστυνομία να τους σταματήσει.

Οι φίλαθλοί μας προσπάθησαν να δραπετεύσουν αλλά μπλοκαρίστηκαν επίσης από την μπροστινή πλευρά, επειδή άλλοι Έλληνες οπαδοί εκεί μας πετούσαν πράγματα από ψηλά. Σε αυτό το σημείο, η ελληνική Αστυνομία που βρισκόταν εκεί έφυγε, καθώς ήταν απλοί αστυνομικοί, όχι ειδικές δυνάμεις.

Ένας από τους οπαδούς μας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, άλλος είχε σπασμένα πλευρά και πολλοί ακόμα κακώσεις και κοψίματα. Όλοι τους διακομίστηκαν στο τοπικό νοσοκομείο του γηπέδου και ο πιο σοβαρά τραυματισμένος φίλαθλός μας, ο κ. Ντράγκαν Τόροφ, χρειάστηκε να πάει σε νοσοκομείο (σ.σ. Metropolitan) που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο.

Σε εκείνες τις στιγμές όλοι οι φίλαθλοι μας προσπαθούσαν να αποδράσουν, ο καθένας μόνος του. Ορισμένοι άρχισαν να τρέχουν στις γραμμές του τρένου και επειδή ερχόταν ένα άλλο τρένο εκείνη την στιγμή, ήταν ΠΟΛΥ τυχεροί που σταμάτησε και δεν συνέβη κάποιο ακόμα πιο σοβαρό ατύχημα. Πολλοί φίλαθλοί μας έχασαν τα παπούτσια τους προσπαθώντας να διαφύγουν.

Ο κ. Τόροφ δέχθηκε περιποιήσεις, του έγιναν ράμματα κάτω από τα μάτια αλλά η κατάστασή του είναι ακόμη περίπλοκη και θα χρειαστεί περαιτέρω περιποίηση. Η ακτινογραφία του έδειξε ότι το κόκκαλο κάτω από το μάτι του έχει σπάσει και θα πρέπει να το φροντίσει στο νοσοκομείο της πόλης του. Δεν υπάρχουν συμπτώματα εγκεφαλικής βλάβης, αλλά ο γιατρός είπε ότι θα πρέπει να προσέξει την περίπτωση να ξεκινήσει εγκεφαλική αιμορραγία μέσα στους επόμενους τρεις μήνες και να τον ειδοποιήσει αν δει τέτοια συμπτώματα.

Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, η Αστυνομία πήρε καταθέσεις από τον κ. Ίβιτσα Πετρόφσκι (κόψιμο στο χέρι), τον κ. Γιοβάν Κοτόσκι (πιθανότατα σπάσιμο στα πλεύρα), τον κ. Φίλιπ Μπουτσκόφσκι (μώλωπες στο πρόσωπο) και τον κ. Μάρκο Τσάπλιτς (μέλος μας από την Σερβία, επίσης με μώλωπες στο πρόσωπο). Δεν ήθελαν να καταθέσουν μήνυση ή να κινήσουν κάποια διαδικασία.

Επίσης, η Αστυνομία ήρθε στο νοσοκομείο για να μιλήσει με τον κ. Τόροφ και τους υπόλοιπους, περιμένοντας να καταθέσουν μήνυση. Ωστόσο, δεν έχουμε εμπειρία σε αυτά τα θέματα και δεν γνωρίζαμε τι να κάνουμε. Επικοινώνησα επίσης με την Πρεσβεία μας στην Αθήνα για να με συμβουλεύσει.

Ήμουν στο κέντρο της πόλης, στο ξενοδοχείο Ράντισον Μπλου όταν συνέβη αυτό, και η Αστυνομία που βρισκόταν εκεί μας είπε ότι στο ενδιάμεσο η κατάσταση είναι ασφαλής. Παράλληλα, ότι είμαστε προστατευμένοι από τον ίδιο αριθμό αστυνομικών όπως ολόκληρο το τρένο που έβγαινε από τον σταθμό. Τις επόμενες ώρες προσπάθησα να συλλέξω πληροφορίες για το πόσα άτομα μπήκαν στο γήπεδο και πόσα έλειπαν. Εκεί ενημερώθηκα ότι ένας ακόμη φίλαθλος ήταν σοβαρά τραυματίας και ορισμένους δεν μπορούσαμε να τους βρούμε στο τηλέφωνο.

Επέλεξα ένα σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης, ώστε να συγκεντρώσω όλα τα άτομα που έλειπαν. Ορισμένοι φίλαθλοι ήραν λίγο πιο μετά ξανά στο γήπεδο και μπήκαν σε αυτό, αλλά άλλοι ήταν πολύ φοβισμένοι και σοκαρισμένοι για να παρακολουθήσουν αγώνα μετά από αυτό το συμβάν. Είχαμε ακόμα πολλά νέα παιδιά που ήταν τρομοκρατημένα. Συνεπώς, μέτρησα 13 άτομα που δεν μπόρεσαν να δουν το παιχνίδι.

Δεν μπόρεσα ούτε εγώ να παρακολουθήσω τον αγώνα, έπρεπε να απαντήσω σε όλα τα τηλέφωνο και στα μηνύματα που μου ήρθαν σε αυτό το διάστημα και να βοηθήσω όσους ξέφυγαν. Όπως είπα πριν, ορισμένοι γύρισαν σπίτι με μόνο ένα παπούτσι. Είδα την απογοήτευση και τον εξευτελισμό που έζησαν, νιώθω απαίσια και θα ήθελα να επανορθώσω με κάποιο τρόπο για αυτούς, επειδή αυτό δεν ήταν μόνο δικό μας πρόβλημα.

Τώρα, χρειάζομαι κάποια εξυπηρέτηση από εσάς. Έχετε καθόλου εμπειρία από τέτοια περιστατικά; Τι πρέπει να συμβεί σε τέτοιες παράδοξες καταστάσεις; Μπορείτε να στείλετε ένα γράμμα στην ελληνική Αστυνομία που απέτυχε να μας προστατέψει; Ακόμα και τρία χρόνια πριν, μας επιτέθηκαν όταν βγαίναμε από το μετρό, αλλά οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν και μείωσαν τη ζημιά. Αν αυτή η προοπτική δεν ήταν ασφαλής, γιατί την επέλεξαν; Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει στο γήπεδο με το λεωφορείο.

Οι άνθρωποι πήγαν να απολαύσουν ένα αθλητικό γεγονός, όχι να φοβούνται για τη ζωή τους και δεν έκαναν τίποτα προκειμένου να προκαλέσουν. Είναι χαζό για εμένα να ζητήσουμε τα χρήματά μας πίσω, τα 40 ευρώ δεν έχουν μεγάλη αξία, καθώς οι φίλαθλοί μας ξόδεψαν πολλά περισσότερα προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να απολαύσουν αυτή την ημέρα.

Χρειάζομαι μια χειρονομία που θα αποδείξει ότι αυτό το περιστατικό δεν θα περάσει στα ψιλά, δεν θα αγνοηθεί, αλλά ότι μας υποστηρίζετε, ειδικά τους τραυματίες μας. Επίσης, χρειάζομαι βοήθεια και υποστήριξη σχετικά με το πως πρέπει να κατευθύνουμε τον κ. Τόροφ, αν πρέπει να καταθέσει μήνυση, πως να χειριστεί τη διαδικασία, πρέπει να απευθυνθεί στην ελληνική Αστυνομία ή στην Πρεσβεία μας εκεί, να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, έχετε καθόλου εμπειρία σε τέτοια περιστατικά;

Αν χρειαστείτε επιπλέον πληροφορίες από εμένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, ακόμη και στο τηλέφωνο. Η Γιουβέντους παραμένει το πάθος μας, ωστόσο αρχίζω πραγματικά να αναρωτιέμαι αν το να πηγαίνουμε ως φιλοξενούμενοι οπαδοί σε πόλεις των Βαλκανίων αξίζει πραγματικά την προσπάθεια που κάνουμε.

2 PHOTOS
«Προχωράμε καλά και τελειώνουμε με Παϊρόζ»
«Προχωράμε καλά και τελειώνουμε με Παϊρόζ»
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το πανόραμα της διοργάνωσης
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το πανόραμα της διοργάνωσης
Η καλοκαιρινή βροχή το ΣουΚου πονάει πάντα πιο πολύ
Η καλοκαιρινή βροχή το ΣουΚου πονάει πάντα πιο πολύ
Συνεχίζει ο Σκορδίλης στον ΓΣ Περιστερίου
Συνεχίζει ο Σκορδίλης στον ΓΣ Περιστερίου
 • Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  21:30Fever Tree Championships. Προημιτελικοί.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  21:40Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • NBA Daily
  22:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  22:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μίλαν - ΑΕK
  23:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  23:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  23:50Τρίπολη. 2ος αγώνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Κολονία
  23:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:05Σέρρες. 3ος αγώνας.
 • NBA Daily
  01:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:50Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Λας Βέγκας Έισις - Νιου Γιορκ Λίμπερτι (Ζ)
  02:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • GP Confidential 2018 E9
  03:00Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση
  03:05Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  03:45Μαρκόπουλο.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:25Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  04:30Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  04:45Gerry Weber Open. Προημιτελικοί.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μίλαν - ΑΕK
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  06:50Circuito De Jerez, Ισπανία. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E21
  07:30Αφιέρωμα.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  08:00Circuito De Jerez, Ισπανία. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Ντάρμσταντ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Λας Βέγκας Έισις - Νιου Γιορκ Λίμπερτι
  09:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  09:10Μουτζέλο, Ιταλία. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  09:30Gerry Weber Open. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E9
  10:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας (Ζ)
  10:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  11:30Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  12:00Fever Tree Championships. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • MotoGP 2018
  12:05Gran Premi Monster Energy de Catalunya. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2017-18 E2738
  12:10H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • NBA Draft 2018
  12:50Από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, παρακολουθήστε ποιοι από τους νέους παίκτες που ξεχώρισαν παγκοσμίως θα ενταχθούν στα ρόστερ των ομάδων του NBA. Παρουσίαση: Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E9
  13:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας (Ζ)
  13:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018 (Ζ)
  14:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  14:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράουνσβαϊγκ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:20Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  15:35Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  16:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Φεϊρένσε - Μπενφίκα
  17:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας
  17:15Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  17:30Fever Tree Championships. Ημιτελικοί.
 • Αφιέρωμα: Greek Night
  18:00Οι Έλληνες βρίσκουν δίχτυα στην Ευρώπη! Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέτσος, Δώνης, Σάμαρης, Σιόβας και Διαμαντάκος σε αγώνες που σκοράρουν και βάζουν την 'υπογραφή' τους σε νίκες των ομάδων τους. (Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη. Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017-18. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.)
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  18:35Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας
  18:45Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Φράιμπουργκ
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: Λας Βέγκας Έισις - Νιου Γιορκ Λίμπερτι
  19:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  20:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  20:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies