Η σοκαριστική φωτογραφία του Ιταλού οπαδού από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-Γιουβέντους
SHARE

Η σοκαριστική φωτογραφία του Ιταλού οπαδού από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-Γιουβέντους

Σοκάρουν οι καταγγελίες των Ιταλών φιλάθλων για όσα έζησαν πριν τη σέντρα του Ολυμπιακός-Γιουβέντους - «Τρέχαμε στις γραμμές του τρένου να σωθούμε»

Αρκετοί φίλοι της Γιουβέντους ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η επίσκεψη όμως στο φαληρικό γήπεδο τους βγήκε... ξινή καθώς δέχθηκαν επίθεση από «ερυθρόλευκους» οπαδούς έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Το fun club της Γιουβέντους αποκάλυψε με ανατριχιαστικό τρόπο μέσω καταγγελίας που έκανε προς το club doc του ιταλικού συλλόγου τα όσα έζησαν εκεί, ενώ οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από τραυματία φίλαθλο της «Κυρίας» είναι σοκαριστικές.

Ιδού η καταγγελία:

Δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι θα βιώναμε τέτοια απογοήτευση με κάτι για το οποίο είμαστε τόσο παθιασμένοι. Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε με λεπτομέρειες για το τι συνέβη χθες. Νιώθω την ευθύνη αυτή μπροστά στους ανθρώπους μου και χρειάζομαι τη βοήθεια και υποστήριξή σας για αυτό το τραγικό συμβάν.

Παρακαλώ να γίνει σαφές ότι δεν σκέφτομαι ότι κάνατε εσείς κάτι λάθος ή δεν μας υποστηρίξατε, ωστόσο αυτή τη φορά η ελληνική Αστυνομία απέτυχε σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσαμε να το περιμένουμε. Την τελευταία φορά στην Αθήνα (2014) είχαμε τέλεια υποδοχή και προστασία από αυτούς, αυτή τη φορά απουσίαζαν. Ακόμα και στο κέντρο της πόλης, όπου υπήρχαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους, δεν υπήρχε Αστυνομία και από τύχη δεν υπήρξαν τέτοια περιστατικά και νωρίτερα.

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω:

Η ομάδα μας συγκεντρώθηκε στον σταθμό του Θησείου, όπως μας είχατε υποδείξει, και το τρένο έφυγε για το γήπεδο. Όταν το τρένο σταμάτησε εκεί, οι stewards (από τον σταθμό) είπαν στην ομάδα μας να μείνει στον σταθμό, ενώ από την πίσω πλευρά, προς την έξοδο του του σταθμού, μας επιτέθηκαν Έλληνες οπαδοί. Πετούσαν τεράστιες φωτοβολίδες, μεγάλες πέτρες και γυάλινα μπουκάλια, δεν υπήρχε πουθενά Αστυνομία να τους σταματήσει.

Οι φίλαθλοί μας προσπάθησαν να δραπετεύσουν αλλά μπλοκαρίστηκαν επίσης από την μπροστινή πλευρά, επειδή άλλοι Έλληνες οπαδοί εκεί μας πετούσαν πράγματα από ψηλά. Σε αυτό το σημείο, η ελληνική Αστυνομία που βρισκόταν εκεί έφυγε, καθώς ήταν απλοί αστυνομικοί, όχι ειδικές δυνάμεις.

Ένας από τους οπαδούς μας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, άλλος είχε σπασμένα πλευρά και πολλοί ακόμα κακώσεις και κοψίματα. Όλοι τους διακομίστηκαν στο τοπικό νοσοκομείο του γηπέδου και ο πιο σοβαρά τραυματισμένος φίλαθλός μας, ο κ. Ντράγκαν Τόροφ, χρειάστηκε να πάει σε νοσοκομείο (σ.σ. Metropolitan) που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο.

Σε εκείνες τις στιγμές όλοι οι φίλαθλοι μας προσπαθούσαν να αποδράσουν, ο καθένας μόνος του. Ορισμένοι άρχισαν να τρέχουν στις γραμμές του τρένου και επειδή ερχόταν ένα άλλο τρένο εκείνη την στιγμή, ήταν ΠΟΛΥ τυχεροί που σταμάτησε και δεν συνέβη κάποιο ακόμα πιο σοβαρό ατύχημα. Πολλοί φίλαθλοί μας έχασαν τα παπούτσια τους προσπαθώντας να διαφύγουν.

Ο κ. Τόροφ δέχθηκε περιποιήσεις, του έγιναν ράμματα κάτω από τα μάτια αλλά η κατάστασή του είναι ακόμη περίπλοκη και θα χρειαστεί περαιτέρω περιποίηση. Η ακτινογραφία του έδειξε ότι το κόκκαλο κάτω από το μάτι του έχει σπάσει και θα πρέπει να το φροντίσει στο νοσοκομείο της πόλης του. Δεν υπάρχουν συμπτώματα εγκεφαλικής βλάβης, αλλά ο γιατρός είπε ότι θα πρέπει να προσέξει την περίπτωση να ξεκινήσει εγκεφαλική αιμορραγία μέσα στους επόμενους τρεις μήνες και να τον ειδοποιήσει αν δει τέτοια συμπτώματα.

Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, η Αστυνομία πήρε καταθέσεις από τον κ. Ίβιτσα Πετρόφσκι (κόψιμο στο χέρι), τον κ. Γιοβάν Κοτόσκι (πιθανότατα σπάσιμο στα πλεύρα), τον κ. Φίλιπ Μπουτσκόφσκι (μώλωπες στο πρόσωπο) και τον κ. Μάρκο Τσάπλιτς (μέλος μας από την Σερβία, επίσης με μώλωπες στο πρόσωπο). Δεν ήθελαν να καταθέσουν μήνυση ή να κινήσουν κάποια διαδικασία.

Επίσης, η Αστυνομία ήρθε στο νοσοκομείο για να μιλήσει με τον κ. Τόροφ και τους υπόλοιπους, περιμένοντας να καταθέσουν μήνυση. Ωστόσο, δεν έχουμε εμπειρία σε αυτά τα θέματα και δεν γνωρίζαμε τι να κάνουμε. Επικοινώνησα επίσης με την Πρεσβεία μας στην Αθήνα για να με συμβουλεύσει.

Ήμουν στο κέντρο της πόλης, στο ξενοδοχείο Ράντισον Μπλου όταν συνέβη αυτό, και η Αστυνομία που βρισκόταν εκεί μας είπε ότι στο ενδιάμεσο η κατάσταση είναι ασφαλής. Παράλληλα, ότι είμαστε προστατευμένοι από τον ίδιο αριθμό αστυνομικών όπως ολόκληρο το τρένο που έβγαινε από τον σταθμό. Τις επόμενες ώρες προσπάθησα να συλλέξω πληροφορίες για το πόσα άτομα μπήκαν στο γήπεδο και πόσα έλειπαν. Εκεί ενημερώθηκα ότι ένας ακόμη φίλαθλος ήταν σοβαρά τραυματίας και ορισμένους δεν μπορούσαμε να τους βρούμε στο τηλέφωνο.

Επέλεξα ένα σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης, ώστε να συγκεντρώσω όλα τα άτομα που έλειπαν. Ορισμένοι φίλαθλοι ήραν λίγο πιο μετά ξανά στο γήπεδο και μπήκαν σε αυτό, αλλά άλλοι ήταν πολύ φοβισμένοι και σοκαρισμένοι για να παρακολουθήσουν αγώνα μετά από αυτό το συμβάν. Είχαμε ακόμα πολλά νέα παιδιά που ήταν τρομοκρατημένα. Συνεπώς, μέτρησα 13 άτομα που δεν μπόρεσαν να δουν το παιχνίδι.

Δεν μπόρεσα ούτε εγώ να παρακολουθήσω τον αγώνα, έπρεπε να απαντήσω σε όλα τα τηλέφωνο και στα μηνύματα που μου ήρθαν σε αυτό το διάστημα και να βοηθήσω όσους ξέφυγαν. Όπως είπα πριν, ορισμένοι γύρισαν σπίτι με μόνο ένα παπούτσι. Είδα την απογοήτευση και τον εξευτελισμό που έζησαν, νιώθω απαίσια και θα ήθελα να επανορθώσω με κάποιο τρόπο για αυτούς, επειδή αυτό δεν ήταν μόνο δικό μας πρόβλημα.

Τώρα, χρειάζομαι κάποια εξυπηρέτηση από εσάς. Έχετε καθόλου εμπειρία από τέτοια περιστατικά; Τι πρέπει να συμβεί σε τέτοιες παράδοξες καταστάσεις; Μπορείτε να στείλετε ένα γράμμα στην ελληνική Αστυνομία που απέτυχε να μας προστατέψει; Ακόμα και τρία χρόνια πριν, μας επιτέθηκαν όταν βγαίναμε από το μετρό, αλλά οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν και μείωσαν τη ζημιά. Αν αυτή η προοπτική δεν ήταν ασφαλής, γιατί την επέλεξαν; Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει στο γήπεδο με το λεωφορείο.

Οι άνθρωποι πήγαν να απολαύσουν ένα αθλητικό γεγονός, όχι να φοβούνται για τη ζωή τους και δεν έκαναν τίποτα προκειμένου να προκαλέσουν. Είναι χαζό για εμένα να ζητήσουμε τα χρήματά μας πίσω, τα 40 ευρώ δεν έχουν μεγάλη αξία, καθώς οι φίλαθλοί μας ξόδεψαν πολλά περισσότερα προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να απολαύσουν αυτή την ημέρα.

Χρειάζομαι μια χειρονομία που θα αποδείξει ότι αυτό το περιστατικό δεν θα περάσει στα ψιλά, δεν θα αγνοηθεί, αλλά ότι μας υποστηρίζετε, ειδικά τους τραυματίες μας. Επίσης, χρειάζομαι βοήθεια και υποστήριξη σχετικά με το πως πρέπει να κατευθύνουμε τον κ. Τόροφ, αν πρέπει να καταθέσει μήνυση, πως να χειριστεί τη διαδικασία, πρέπει να απευθυνθεί στην ελληνική Αστυνομία ή στην Πρεσβεία μας εκεί, να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, έχετε καθόλου εμπειρία σε τέτοια περιστατικά;

Αν χρειαστείτε επιπλέον πληροφορίες από εμένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, ακόμη και στο τηλέφωνο. Η Γιουβέντους παραμένει το πάθος μας, ωστόσο αρχίζω πραγματικά να αναρωτιέμαι αν το να πηγαίνουμε ως φιλοξενούμενοι οπαδοί σε πόλεις των Βαλκανίων αξίζει πραγματικά την προσπάθεια που κάνουμε.

2 PHOTOS
Πρώτος στη λίστα της Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος!
Πρώτος στη λίστα της Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος!
Πολυτεχνείο: «Αστακός» η Αθήνα για την 45η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών
Πολυτεχνείο: «Αστακός» η Αθήνα για την 45η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών
Νίκησε την Ουρουγουάη με Νεϊμάρ η Βραζιλία (video)
Νίκησε την Ουρουγουάη με Νεϊμάρ η Βραζιλία (video)
Η Γκραν Κανάρια «τελείωσε» τον Σπάχια!
Η Γκραν Κανάρια «τελείωσε» τον Σπάχια!

 • Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ουέσκα
  01:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP 2018
  01:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τρίκαλα AO - Αστέρας Τρίπολης
  02:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E7
  03:00Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  03:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  03:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βαλένθια
  03:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Τενερίφη
  04:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018
  04:15Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Πάντερμπορν - Χόλσταϊν Κίελo
  04:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σλοβακία - Ουκρανία
  05:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος B1. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  05:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  05:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  06:00Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  06:30Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Pick n' Roll
  06:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Σλοβενία - Νορβηγία
  07:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C3. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • MotoGP 2018
  07:40Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  07:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E4
  08:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  08:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  08:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  08:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ
  09:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  09:30Round Robin.
 • Ποδόσφαιρο: Ουαλία - Δανία
  09:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος B4. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  09:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  10:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Στιγμιότυπα
  10:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Φενέρμπαχτσε
  11:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  11:15Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Κύπρος - Βουλγαρία
  12:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C3. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  12:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  13:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  13:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  13:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  14:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ολλανδία - Γαλλία
  14:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος A1. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα (Ζ)
  14:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  14:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • GP Confidential 2018 E23
  15:10Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  15:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E10
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  16:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto3 2018
  16:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  17:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  17:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  18:00Τελικός: Τσεχία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  18:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα (Ζ)
  19:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto2 2018
  19:40Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρουμανία - Λιθουανία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο (Ζ)
  20:002ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • WRC 2018
  20:55Αυστραλία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018 (Ζ)
  21:00Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC 2018 (Ζ)
  21:30SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Μαυροβούνιο
  21:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies