Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα: Γίνονται θαύματα;

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα: Γίνονται θαύματα;

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του εις βάρους της 3-0 του πρώτου αγώνα με τις ελπίδες της να είναι απειροελάχιστες.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο της παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στην Καταλονία. Οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν 3-0 τους Βαυαρούς και βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου.

Ταυτόχρονα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν συνεχίζουν το νικηφόρο τους σερί και πήραν απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην προηγούμενη αγωνιστική… καθαρίζοντας ουσιαστικά τον 23ο τίτλο πρωταθλητή Ισπανίας. Έτσι μένει και το Κόπα ντελ Ρέι όπου θέλει να επαναλάβει το θρίαμβο του τρεμπλ.

Τότε, προπονητής της ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα που θα βρίσκεται στο απέναντι στρατόπεδο και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του σε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Champions League.

Η προετοιμασία της ομάδας του Μονάχου δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας. Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε ήταν ρεαλιστής στις δηλώσεις του:

«Θα είναι πολύ δύσκολο. Η Μπαρτσελόνα ήταν από πριν το φαβορί και μετά από το πρώτο ματς, αυτό το… status γιγαντώθηκε. Ωστόσο, το χρέος της Μπάγερν Μονάχου είναι να παλέψει μέχρι το τέλος. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες και τέτοιες ανατροπές γίνονται μία φορά στα εκατό χρόνια», είπε ξεκάθαρα.

Τώρα, το πώς θα σταματήσει η Μπαρτσελόνα των οκτώ συνεχόμενων νικών που έχει πετύχει 28 τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια, κρατώντας επτά φορές ανέπαφη την εστία της σε αυτά, είναι άλλο ερώτημα που θα απαντηθεί απόψε…



Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαμογέλασε στην Boxing Day
Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαμογέλασε στην Boxing Day
Euroleague Βαθμολογία: Τρίτος ο Παναθηναϊκός AKTOR, ανέβηκε έβδομος ο Ολυμπιακός
Euroleague Βαθμολογία: Τρίτος ο Παναθηναϊκός AKTOR, ανέβηκε έβδομος ο Ολυμπιακός
Euroleague: Γλίτωσε το κάζο της δεκαετίας και πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε ο Ολυμπιακός
Euroleague: Γλίτωσε το κάζο της δεκαετίας και πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε ο Ολυμπιακός
Σάκοτα: «Παιχνίδι με ομάδα που “παλεύει” για τον ίδιο στόχο με εμάς»
Σάκοτα: «Παιχνίδι με ομάδα που “παλεύει” για τον ίδιο στόχο με εμάς»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved