Κάρολ: «Έτοιμοι για Γιουνάιτεντ»

Κάρολ: «Έτοιμοι για Γιουνάιτεντ»

Πώς και πώς περιμένουν άπαντες στον Ολυμπιακό τις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Champions League, όπως τόνισε ο Ρόι Κάρολ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο «BBC» ενόψει των «μαχών» με τους «κόκκινους διαβόλους» και… προειδοποίησε τους Άγγλους για την ατμόσφαιρα που τους περιμένει στο «Γ. Καραϊσκάκης» που δεν έχει καμία σχέση με άλλα «καυτά» γήπεδα στην Ευρώπη.

Αρχικά, ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας μίλησε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Φαίνονται νευρικοί. Κάθε φορά που τους βλέπεις να αγωνίζονται φέτος, έχεις την εντύπωση πως ο αντίπαλος θα καταφέρει να σκοράρει. Είναι παράξενο. Δεν μπορείς να το συνδέσεις αυτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Περνάει δύσκολη περίοδο, ενώ από τη μεριά τους οι παίκτες μας πιστεύουν στους εαυτούς τους. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλά σε αυτά τα δύο ματς και νιώθουμε ότι μπορούμε να τους πάρουμε».

Και συνέχισε: «Ελπίζουμε να διατηρήσουμε το μηδέν στην εστία μας στο πρώτο ματς και αν μπορέσουμε από εκεί και πέρα, να σκοράρουμε στο Ολντ Τράφορντ. Δουλεύουμε επάνω στα αμυντικά προβλήματα της Γιουνάιτεντ αυτές τις μέρες. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε».

Παράλληλα, για τα αδύνατα σημεία των «κόκκινων διαβόλων», ανέφερε: «Βλέπουμε όλη τη σεζόν πως κάνουν συνεχώς αλλαγές στην άμυνα. Ως γκολκίπερ, γνωρίζω την επίδραση να μην έχεις μια σταθερή τετράδα και αυτό το βλέπουμε φέτος στη Γιουνάιτεντ. Είναι διαφορετική η άμυνα σε κάθε παιχνίδι».

Εν συνεχεία, ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε για την αγάπη που έχουν πολλοί παίκτες όταν έρχονται στην Ελλάδα αλλά και τις τιμές των οπαδών της Μάντσεστερ στον ίδιο: «Βρίσκομαι μακριά από τη Γιουνάιτεντ εδώ και 10 χρόνια, αλλά όποιος και να έχει παίξει στην ομάδα, τον αγαπούν στην Ελλάδα. Η Γιουνάιτεντ είναι τεράστια εδώ. Δεν έχετε ιδέα πόσο μεγάλη είναι, εκτός κι αν έρθετε εδώ. Πήγα σε μια μικρή ομάδα, τον ΟΦΗ το 2011 και κατά την πρώτη μου εβδομάδα, 25 Έλληνες φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν να με δουν και μου έδωσαν ένα μικρό βραβείο, μια πλακέτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους οπαδούς της στην Αθήνα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έκαναν. Από εκεί και πέρα, έχω κληθεί από έναν σύνδεσμο της Αθήνας για να παρακολουθήσω από κοντά μερικές Κυριακές κάποια παιχνίδια. Αγαπούν το αγγλικό ποδόσφαιρο. Σε ένα μπαρ που πηγαίνω, έχουν δημιουργήσει φοβερή ατμόσφαιρα και σε κάθε δωμάτιο παίζεται διαφορετικό παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ στην τηλεόραση. Όλη η χώρα ζει για αυτό το ματς από τότε που έγινε η κλήρωση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός είναι 20 βαθμούς μπροστά στην κορυφή, άρα αυτό το παιχνίδι βρίσκεται στο επίκεντρο. Είμαστε έτοιμοι για το τεστ».

Όσον αφορά στον Ντέιβιντ Μόγιες, τόνισε: «Έχω μείνει έκπληκτος με τη φόρμα τους φέτος. Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα πέρυσι, αλλά ένας νέος τεχνικός είναι μεγάλη αλλαγή, όποιον και να αποκτούσαν. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά ή δεν έχουν έρθει έτσι όπως τα περίμεναν. Είναι δύσκολο για αυτούς. Μερικοί από εμάς παρακολουθούσαμε το παιχνίδι με τη Φούλαμ από την τηλεόραση και όταν η Γιουνάιτεντ έκανε το 2-1, όλοι περίμεναν πως θα κέρδιζε άνετα. Αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη που η Φούλαμ ισοφάρισε στο τέλος. Την περασμένη χρονιά η Γιουνάιτεντ είχε κερδίσει τον αγώνα».

Ακόμα, ο Ρόι Κάρολ μίλησε για την… τρέλα που υπάρχει στους οπαδούς του Ολυμπιακού για την συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Τα ΜΜΕ που ασχολούνται με τα αθλητικά έχουν... τρελαθεί. Υπάρχουν έξι ή επτά εφημερίδες κάθε ημέρα με αθλητικά και από τότε που κληρωθήκαμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γράφονται σελίδες επί σελίδων για το πώς πηγαίνουν φέτος και ποιες είναι οι πιθανότητες του Ολυμπιακού. Κάθε μέρα υπάρχουν φήμες, σενάρια. Έχουν τρελαθεί από το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται στην Ελλάδα. Την αγαπούν, είναι ένας τρομερός μήνας για την ομάδα μας. Εδώ πέρα, η ζωή σου αποκαλύπτεται ολόκληρη στον Τύπο, αλλά αν κατεβάσεις το κεφάλι και δουλέψεις σκληρά, όλοι σε λατρεύουν. Μπορείς να γίνεις γρήγορα ήρωας. Τα media μας στηρίζουν που φτάσαμε στους «16» και αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, τότε η άνοδός μας στο Μάντσεστερ θα γίνει με περισσότερη στήριξη. Θέλουμε να προχωρήσουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού: «Οι οπαδοί είναι τρελοί, ειδικότερα τις νύχτες του Champions League. Είναι φανταστικοί. Το στάδιο χωράει 32 χιλιάδες, αλλά έχω παίξει εκεί ματς που ακούγονται σαν να είναι 60-70.000. Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν παίξει στην Τουρκία και μέρη σαν κι αυτό, αλλά τους περιμένει μεγάλη έκπληξη. Υπάρχει μια ολόκληρη γενιά φιλάθλων που περιμένουν να δουν σε δράση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από κοντά και θα είναι ακριβώς από πίσω μας».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved