Ολυμπιακός: Αγωνία για Μανωλά
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Μονπελιέ και εκφράζονται φόβοι πως έχει υποστεί θλάση.
Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε της αναμέτρησης με τους Γάλλους, πάνω στην προσπάθειά του για ένα σπριντ, σταμάτησε και αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι. Οι πρώτες ενδείξεις σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού αναφέρουν πως ο νεαρός στόπερ μπορεί να έχει υποστεί θλάση στη γάμπα.
Το τι ακριβώς έχει ο Μανωλάς θα φανεί την Τετάρτη (07/11) μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, ενώ όλοι στο στρατόπεδο των Πειραιωτών αγωνιούν για την κατάστασή του καθώς ακολουθεί το ντέρμπι της Κυριακής (11/11) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, απ’ όπου θα απουσιάσει ο Κοντρέρας.