Ζαρντίμ: «Με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη»

Ζαρντίμ: «Με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονπελιέ αύριο (06/11, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει μόνο τη νίκη, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τονίζει πως αυτη θα έρθει με την ώθηση που θα δώσει ο κόσμος στους «ερυθρόλευκους» - «Εκτός μάχης» Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας θα εξασφαλίσει, σε ένα μεγάλο ποσοστό, τουλάχιστον την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, κάτι που αποτελεί και πιο εφικτό στόχο για τους Πειραιώτες. Αυτό ακριβώς επεσήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τους Γάλλους.

«Είναι παιχνίδι καθοριστικής σημασίας το αυριανό, με την έννοια ότι στην περίπτωση της νίκης έχουμε σχεδόν πετύχει τον δεύτερο στόχο μας, ο οποίος είναι η πρόκριση στο Europa League και παράλληλα μας δίνει πολλές ελπίδες για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την επίτευξη του πρώτου στόχου μας, ο οποίος είναι η συνέχεια μας στο Champions League. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μονπελιέ είναι ένα δύσκολος αντίπαλος, το είδαμε και στην Γαλλία. Όμως στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας», ήταν χαρακτηριστικά τα πρώτα λόγια του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Και συνέχισε: «Έχουμε κάποια προβλήματα, η αλήθεια είναι πως μας δυσκολεύει το γεγονός ότι δεν έχουμε κάποιους παίκτες 100% έτοιμους. Επίσης δεν έχουμε όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε, μπροστά στον κόσμο μας ο οποίος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ μιας και με την στήριξη του έχουμε ένα όπλο στο πλευρό μας, να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς και να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία μας στην διοργάνωση».

Ερωτηθείς για τα υπέρ και τα κατά της Μονπελιέ, απάντησε: «Η Μονπελιέ είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Είναι ένας αντίπαλος που έχει πολλούς καλούς παίκτες, οι οποίοι έχουνε πολύ καλή φυσική κατάσταση και είναι επικίνδυνοι, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε και εμείς τα πλεονεκτήματά μας. Έχουμε καλούς παίκτες, είμαστε πολύ καλό σύνολο και μπροστά στον κόσμο μας, ο οποίος είναι ένα από τα όπλα μας, θέλουμε να διεκδικήσουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί».

Τέλος, για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει στη διοργάνωση με το υλικό που έχει, υποστήριξε: «Καταρχήν έχουμε στο μυαλό μας το αυριανό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε παραπέρα για ανώτερους στόχους από την στιγμή που δεν έχουμε πετύχει τον πρώτο, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Οπότε πρέπει να σκεφτόμαστε ένα ένα τα παιχνίδια. Να κερδίσουμε τον αυριανό αγώνα και μετά να δούμε πόσους από τους βαθμούς που θα διεκδικήσουμε θα κερδίσουμε, έτσι ώστε να θέσουμε τους επόμενους στόχους μας».

Τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος είπε: ««Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η νίκη θα σημάνει σχεδόν αυτόματα την πρόκρισή μας στο Europa League και θα μας φέρει πολύ κοντά στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί οι γαλλικές ομάδες εκτός έδρας είναι πάρα πολύ επικίνδυνες».

Διαβάστε ακόμα: «Εκτός» με Μονπελιέ Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα



Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved