Υγιεινή διατροφή: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο θνησιμότητας

Υγιεινή διατροφή: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο θνησιμότητας

Με όσο μεγαλύτερη συνέπεια ακολουθεί κανείς υγιεινή διατροφή, τόσο μικρότερο κίνδυνο ολικής θνησιμότητας αλλά και θνησιμότητας λόγω συγκεκριμένης αιτίας αντιμετωπίζει.

Ο Zhilei Shan από το Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety στο Wuhan της Κίνας και οι συνεργάτες του, εξέτασαν τις συσχετίσεις των διατροφικών βαθμολογιών για τέσσερα πρότυπα υγιεινής διατροφής (Βαθμολογία Υγιεινής Διατροφής 2015 [HEI-2015], Βαθμολογία Εναλλακτικής Μεσογειακής Διατροφής [AMED], Βαθμολογία Υγιεινής Φυτικής Διατροφής [HPDI] και Βαθμολογία Εναλλακτικής Υγιεινής Διατροφής [AHEI]) με τον κίνδυνο συνολικής και συγκεκριμένης αιτιολογίας θνησιμότητας μεταξύ αρχικά υγιών γυναικών και ανδρών επαγγελματιών υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved