Ο «άσος» που (δεν) χρειαζόταν και τα ανησυχητικά δείγματα

Ο «άσος» που (δεν) χρειαζόταν και τα ανησυχητικά δείγματα

Άλλο η απαράδεκτη εικόνα στη Θεσσαλονίκη για τον Παναθηναϊκό και άλλο τα δομικά προβλήματα που εμφανίζονται.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος από την αρχή, χωρίς περιστροφές και αναλύσεις... Όταν στο ημίχρονο ενός αγώνα με τον Άρη των φιλότιμων, αλλά νεαρών παικτών του προηγείσαι με σχεδόν 20 πόντους, δεν σου φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ Πρίφτης, ΚΑΝΕΝΑΣ Πέρι (μεμονωμένα) και ΚΑΜΙΑ έλλειψη στα γκαρντ.

Αυτόν τον αγώνα τον κερδίζεις κάνοντας μόνο τα απαραίτητα. Και τον χάνει μόνο αν μείνεις (νοητικά) στα αποδυτήρια πριν από το δεύτερο ημίχρονο. Γιατί αυτό έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού πριν από λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη και κατάφεραν να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι με τον πλέον ντροπιαστικό τρόπο.

Ναι, ο Πέρι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είχε κάκιστες επιλογές (ειδικά στο τέλος του αγώνα). Ακόμα και στο καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας, το ματς πήγε στις διαφορές που έπρεπε με αυτόν στον πάγκο. Η επιλογή του Αμερικανού έγινε με... ταχύτατους ρυθμούς, ο Παναθηναϊκός «έτρεξε» να τον κλείσει νωρίς και γι' αυτό το «πρέπει» στην επιτυχία της μεταγραφής είναι ακόμα μεγαλύτερο. Η αλήθεια είναι πως τα πρώτα στοιχεία σε φιλικά και το σούπερ καπ ήταν ενθαρρυντικά, αλλά η προσγείωση ήρθε λίγο απότομα όταν ήρθαν και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια και δημιουργεί μια μικρή ανησυχία. Αλλά, όπως λέγαμε και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα χρειαστεί χρόνος για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Τον χρόνο αυτόν όμως θα πρέπει να τον κερδίσουν και οι ίδιοι οι παίκτες με την απόδοσή τους.

Ναι, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ακόμα point guard. Τον ψάχνει εδώ και καιρό, δεν έχει βρει αυτό που να ταιριάζει στα «θέλω» του Πρίφτη και τα οικονομικά δεδομένα, αλλά τα πρώτα επίσημα δείγματα γραφής αρχίζουν να «φωνάζουν» πως δεν πρέπει να αργήσει πολύ ακόμα η συγκεκριμένη προσθήκη. Στην πράξη άλλωστε έχει αρχίσει και να ενισχύεται το ερώτημα, της ορθότητας της απόφασης να δαπανηθεί ένα μέρος του μπάτζετ σε δύο 4άρια πρώτης γραμμής, τη στιγμή που υπάρχει αυτή το έλλειμμα στα γκαρντ.  

Αλλά, όσο και να ισχύουν όλα τα παραπάνω, επαναλαμβάνουμε, πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο αυτά δεν φταίνε.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved