Γκέλα, προσγείωση με μηνύματα…

Γκέλα, προσγείωση με μηνύματα…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο onsports.gr, για την ισοπαλία με την Λαμία που φέρνει πίσω τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια να βγει στην Ευρώπη.

Κάποια στιγμή θα ερχόταν η γκέλα. Ο Παναθηναϊκός είχε πέντε σερί νίκες σε παιχνίδια, που θα μπορούσε να μην είχε κερδίσει , αλλά νίκησε και σήμερα, που με βάση τις λίγες καθαρές ευκαιρίες έπρεπε να κερδίσει δεν κέρδισε. Και αναφέρομαι στις κλασικές ευκαιρίες του Καρλίτος, του Αϊτόρ και του Μακέντα.

Ο Επασί τους νίκησε όλους και το μηδέν έμεινε μέχρι το τέλος και ο Παναθηναϊκός την ημέρα, που έχασε ο Αρης δεν μπόρεσε να τον φθάσει στους δύο βαθμούς, αλλά στους τέσσερις και πλέον έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του.
Οσοι πίστευαν, ότι επειδή ο Παναθηναϊκός είχε πέντε συνεχόμενες νίκες θα μπορούσε να βγει και δεύτερος σήμερα κατάλαβαν, ότι όλα αυτά ήταν υπερβολικά.

Δεν έγινε σούπερ-ομάδα ο Παναθηναϊκός από την μία ημέρα στην άλλη, απλά έμαθε να κερδίζει , έμαθε να ζει με τις πολλές απουσίες του και σε κάποια παιχνίδια ο Διούδης είχε αποσοβήσει το γκολ, που θα στερούσε τη νίκη. Σήμερα αυτό το έκανε ο Επασί, που είχε τρεις μεγάλες αποκρούσεις, ενώ ο Διούδης μετά από καιρό απλά παρακολουθούσε το παιχνίδι . Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει από την αρχή της σεζόν, για να βγει στην Ευρώπη και όταν κυνηγάς, καλύπτεις το χαμένο έδαφος και θέλεις να κάνεις το βήμα παραπάνω αποτέλεσμα σαν και αυτό με την Λαμία σε κρατάνε πίσω . Και αποδεικνύουν, ότι όσοι νομίζουν, ότι είναι σίγουρη η έξοδος στην Ευρώπη , κάνουν λάθος και οι πιθανότητες ήταν και είναι σε βάρος του Παναθηναϊκού.

ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΚΑΚΟΣ Ο ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σαν μην έγινε και αυτό έπαιξε ρόλο στο τελικό 0-0. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή , διότι του την είχε δώσει η Λαμία , αλλά δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα. Ολοι οι μεσοεπιθετικοί του ήταν σε κακή βραδιά, μα περισσότερο από όλους ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που έκανε το χειρότερό του παιχνίδι στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ήταν κομμένος στην μέση και δεν μπορούσε να απειλήσει, ούτε από τον άξονα, ούτε από τα άκρα. Εξαίρεση ένα σουτ του Αϊτόρ στο 4 και αυτό ήταν όλο. Η Λαμία δεν ενδιαφερόταν για την επίθεση και έτσι πέρασε ένα ημίχρονο σβηστό , με την ομάδα να μην έχει και ενέργεια και πάθος, που μας είχε συνηθίσει στα προηγούμενα παιχνίδια και τους Ιωαννίδη, Καμπετσή, Αλεξανδρόπουλο, που έλαμψαν σε άλλα παιχνίδια να μην απειλούν. Το ίδιο και ο Μαουρίσιο.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΗΡΘΕ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΑΓΙΟΥΜΠ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπόλονι έβαλε στο παιχνίδι και Καρλίτος και Μακέντα και Χατζηγιοβάνη και κάτι άρχισε να κινείται, η άμυνα της Λαμίας τους ένιωσε, αλλά ο Εμπασί είπε όχι σε τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Η τελευταία ήταν στο 75 με τον Μακέντα. Από τότε μέχρι το 96 δεν έγινε υποψία φάσης και αυτό για μία ομάδα, που θέλει τη νίκη μέσα στην Λεωφόρο, επί ενός πιο μικρού αντιπάλου είναι πρόβλημα. Ο Αγιούμπ και ο Εμμανουηλίδης ήταν οι τελευταίες αλλαγές, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι. Εγώ απορώ τι μπορεί να περιμένει ο Μπόλονι από τον Αγιούμπ, που ένα χρόνο τώρα δεν κάνει τίποτα και δεν έχει δείξει το παραμικρό. Χίλιες φορές να μπει οποιοσδήποτε άλλος παρά αυτός, που δεν μπορεί και όποτε παίζει μοιάζει να παίζει με δέκα η ομάδα.

ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ

Μέσα σε όλα αυτό ήταν το έβδομο παιχνίδι, που η ομάδα δεν δέχεται γκολ . Είναι η μοναδική ομάδα μέσα στο 2021 , που το πέτυχε αυτό, αλλά αυτό από μόνο του δεν φθάνει. Είναι πολύ ευχάριστο, που για επτά παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ, αλλά οι νίκες έρχονται, όταν σημειώνεις γκολ και σε αυτό το κομμάτι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί ειδικά, όταν αντιμετωπίζει άμυνες σαν και αυτή της Λαμίας.

Και τα νούμερα πολλές φορές δεν παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο, στο αποτέλεσμα. Σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε και την κατοχή και ευκαιρίες έκανε ευκαιρίες , που δεν είχε κάνει σε άλλα ματς, που κέρδισε, αλλά το τέλος... 0-0.

ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ

Οι μεταγραφές τελειώνουν την Δευτέρα και ο Παναθηναϊκός πάει για δύο μεταγραφές. Αν οι παίκτες, που θα έρθουν δεν θα κάνουν την διαφορά η ομάδα δύσκολα θα προλάβει την έξοδο στην Ευρώπη. Οι νέοι από μόνοι τους δεν φθάνουν , για να κάνεις σερί νικών , που θα σε οδηγήσει στην τετράδα και είναι ανάγκη να προστεθούν στην ομάδα δύο ξένοι , που θα κάνουν την διαφορά , για να βοηθήσουν σε παιχνίδια, όπως αυτό με την Λαμία, που ο αντίπαλος βάζει πούλμαν μπροστά στην εστία…Με τρεις , τέσσερις καλούς ξένους δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός-Λαμία 0-0: Φρένο από Επασί, τέλος στο νικηφόρο σερί! (video+photos)

Παναθηναϊκός-Λαμία 0-0: Φρένο από Επασί, τέλος στο νικηφόρο σερί! (video+photos)

Παναθηναϊκός-Λαμία 0-0: Τα highlights από τη γκέλα του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο (video+photos)

Παναθηναϊκός-Λαμία 0-0: Τα highlights από τη γκέλα του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο (video+photos)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved