Καλά παιδιά και… καλά Χριστούγεννα

Καλά παιδιά και… καλά Χριστούγεννα

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καταδικάζει απερίφραστα την ανάρτηση πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε εξέδρα του γηπέδου μας, το οποία παρέπεμπαν στο παρελθόν. Αυτή η “κόντρα” πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Τέτοιες κινήσεις, αλλά και κάθε μορφή βίας δε συνάδουν με το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας».

Αυτή η ανακοίνωση βγήκε το βράδυ του Σαββάτου που πέρασε. Την έβγαλε η διοίκηση του κ. Μπούση. Ο κ. Μπούσης δεν είναι πολλά χρόνια στην ομάδα του ΟΦΗ. Δεν έχει δει πανό «Κρητικέ μάγκα Μπούση!». Ούτε έχει πανηγυρίσει τίτλους με τους Ηρακλειώτες για να έχει… καβάτζα συμπάθειας με τον κόσμο. Είναι ένας καινούργιος πρόεδρος, σε μια ομάδα της επαρχίας, που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μάλιστα να «σκάσει» στα χέρια του.

Το κοινό, η πελατεία όπως λένε στις business, του ΟΦΗ δεν είναι τόσο μεγάλο όσο του Ολυμπιακού. Άρα κάθε διαφωνία, κάθε τι που θα χαλάσει τη… ζαχαρένια των φιλάθλων-οπαδών, θα έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο. Επίσης, το Ηράκλειο δεν είναι… Αθήνα. Η κοινωνία είναι αυτό που λέμε «κλειστή» και ότι συμβαίνει εντός της, φαντάζει πολύ πιο έντονο. Σε όλα τα επίπεδα. Να πάμε και παρακάτω; Να πάμε. Οι Κρητικοί έχουν στο DNA τους τη «βεντέτα». Λάθος; Λάθος. Αλλά την έχουν. Οπότε όσο και αν ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ δεν είναι… Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όποιος ξεγελαστεί και θεωρήσει ότι όλα είναι θέμα «μεγέθους», θα κάνει λάθος. Πολύ μεγάλη η κόντρα ανάμεσα στους μεν και στους δε. Το ξαναγράφουμε: Λάθος. Αλλά αυτό δεν κατευνάζει τα πάθη.

Τίποτα από τα παραπάνω, δεν οδήγησε τον κ. Μπούση και τους συνεργάτες του να βγάλουν αυτή την ανακοίνωση. Τίποτα. Ούτε καν ότι ο ΟΦΗ δίνει μάχη για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, άρα θα έλεγε κάποιος ότι «δεν περισσεύει κανείς». Για τη διοίκηση όμως του ΟΦΗ όχι απλά… περισσεύουν αλλά είναι και ανεπιθύμητοι.

Ο Μιχάλης Μπούσης δεν πλασαρίστηκε ποτέ ως το «καλό παιδί» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ούτε στοχοποίησε τον Πρόεδρο του… ΠΑΣ Γιάννενα γιατί έτρεχε με το αυτοκίνητο. Πολύ περισσότερο, κράτησε την κόντρα με τον ΠΑΣ και τον κάθε ΠΑΣ εκεί που πρέπει να βρίσκεται: Μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Εκεί που το περασμένο Σάββατο, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και νίκησε. Άλλες φορές μπορεί και να χάσει… Φαντάζομαι δε ότι όταν χάνει με πολλά, δεν θα φύγει από το γήπεδο στο ημίχρονο.

Η διοίκηση του ΟΦΗ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Άλλοι πάλι ορίζουν την ηθική τους ανάλογα με τις περιστάσεις. Με τη διαφορά ότι το σύμπαν πια, συνωμοτεί εναντίον τους. Ακόμη και στα γήπεδα ποδοσφαίρου, «ξεβρακώνονται».

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR: Τρέλα από 11.000 “πράσινους”
Παναθηναϊκός AKTOR: Τρέλα από 11.000 “πράσινους”
Diamond League: Δεύτερος ο Τεντόγλου, πέμπτη η Στεφανίδη
Diamond League: Δεύτερος ο Τεντόγλου, πέμπτη η Στεφανίδη
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved