Όταν το #mexritelous γίνεται  #antioantioekeistinA2

Όταν το #mexritelous γίνεται #antioantioekeistinA2

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την σκληρή πραγματικότητα του Ολυμπιακού και τους Αγγελόπουλους που αντιλαμβάνονται ότι με ένα hashtag δεν «πήδηξε» κανείς.

Πριν καν βγει το πομπώδες αλλά «κούφιο» #mexritelous ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε… ζωντανή μετάδοση, στο ημίχρονο του ιστορικού πια, «μισού» ημιτελικού στο ΟΑΚΑ, είχε κάνει λόγο για λευκή πετσέτα και ηρωική (δεν τη λες) έξοδο των Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό. Οι μέρες πέρασαν, τα πράγματα πήραν σιγά-σιγά τη σωστή, την πραγματική τους διάσταση.  Από το φευγιό του ημιχρόνου, κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και μετά ο Ολυμπιακός έχει χάσει 4 φορές στην Ευρωλίγκα σε έξι αγώνες, με αποκορύφωμα τη συντριβή από τα Κανάρια, κέρδισε ασθμαίνοντας το Λαύριο, δεν κατέβηκε καν στο ματς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και κέρδισε άνετα στο… φιλικό με τον Άρη. Οι Έλληνες παίκτες του συνεχίζουν να κυνηγάνε το ευρώ με το ψαροντούφεκο, οι Αμερικανοί είναι σε mood «παρίσταμαι και χαιρετίζω» και ο μόνος που φαίνεται να έχει κίνητρο (εν όψει ΝΒΑ) είναι ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος μάλιστα προ καιρού που είχε δηλωθεί τραυματίας, ακολουθήθηκε  η θεραπεία ένα 500αρικο το πρωί, ένα το μεσημέρι κι ένα το βράδυ, ώστε να μην μπει τέλος πρόωρα στη σχέση του με τον Ολυμπιακό.

Από την στιγμή που ο Ντέιβιντ Μπλατ δηλώνεται στο Φύλλο Αγώνα ως Προπονητής και όχι ως μάγος ή έστω «χορηγός», δεν έχει πια πολλά περιθώρια να βελτιώσει τα πράγματα. Άσε που πότε με τα πρωτοσέλιδα τους και πότε με τις «κωλοτούμπες» που τον αναγκάζουν να κάνει επικοινωνιακά, οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί, έχουν μετατρέψει έναν από τους κορυφαίους προπονητές που έχουν έρθει στην Ελλάδα σε έναν τύπο που απλά κάθεται στην άκρη του πάγκου και περιμένει το μοιραίο. Ένας επαγγελματίας που άλλες φορές προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και άλλες φορές τον… διασκεδάζουν. Οι δηλώσεις μετά το κάζο στην Ισπανία επιβεβαιώνουν το αληθές.

Κι επειδή ενός κακού μύρια έπονται ήρθε πριν λίγο και η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την… αποχή στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, που ουσιαστικά φέρνει τον Ολυμπιακό στη ζώνη της μάχης για την αποφυγή του υποβιβασμού. Κι αυτό, όπως και αν το παρουσιάσουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και οι συν αυτώ, είναι πια μία πραγματικότητα. Με συνολικά -12 βαθμούς από την πιο άκυρη «επανάσταση» στην Ιστορία του Παγκόσμιου Αθλητισμού, ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει 23 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Κύμη στην 11η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πιο πάνω από τους ουραγούς Ρέθυμνο και Κολοσσό… Παράλληλα, στην Ευρωλίγκα, εκεί που δεν υπάρχουν οι Έλληνες διαιτητές, η ΕΟΚ, η ΚΕΔ, ο Βασιλακόπουλος κλπ. παρά τις… ευνοϊκές συνθήκες, ο Ολυμπιακός, θα παλέψει μέχρι τέλους για να μπει στους «8», έχοντας να αντιμετωπίσει πέρα από τους αντιπάλους, τον όχι απλά κακό αλλά τραγικό εαυτό του. Δυστυχώς για τους φίλους του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως είχε δίκιο. Και για τη «λευκή πετσέτα» και για την πορεία προς την έξοδο… Αν θα δικαιωθεί και το «αντίο, αντίο εκεί στην Α2» που φώναξε εκείνο το βράδυ που οι Αγγελόπουλοι και ο Σκινδήλιας ήταν άλλοι άνθρωποι στο όροφο που βρίσκεται το γραφείο του Υπουργού και άλλοι στο ισόγειο , θα φανεί στην πορεία. Και τότε θα αποδειχτεί το σοφό «με ένα hashtag δεν πήδηξε κανείς»…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved