Να φύγουν οι Αγγελόπουλοι, μπας κι αποκτήσει ενδιαφέρον…

Να φύγουν οι Αγγελόπουλοι, μπας κι αποκτήσει ενδιαφέρον…

Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή χώρα για να μην γνωριζόμαστε, μεταξύ μας. Για τα χθεσινά στο ΟΑΚΑ θα μπορούσα να γράψω δεκάδες χιλιάδες λέξεις. Δεν χρειάζεται.

Μου αρκούν όσα έγραψαν οι ρεπόρτερ/σχολιογράφοι που εκφράζουν τη… γραμμή του Ολυμπιακού. Από τους πιο «ερυθρόλευκους», μέχρι τους (δήθεν) αμερόληπτους. Και δεν το λέω με καμία δόση ειρωνείας, άπαντες ήταν συγκινητικοί. Και γιατί πρέπει να παρουσιάσουν ως αποτέλεσμα της… στιγμής, μια απόφαση που έχει ληφθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό από τους Αγγελόπουλους αλλά και διότι τα χάλια της ομάδας του Μπλατ στο διάστημα που έμεινε στο παρκέ, τους έκανε ακόμη δυσκολότερο το έργο να πείσουν έστω και τα… κομοδίνα για την… οργή και αγανάκτηση του ΟΣΦΠ για τις αποφάσεις των διαιτητών, του συστήματος, της ΚΕΔ και του Βασιλακόπουλου. Του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα, το είναι τόσο σάπιο και δικτατορικό που τα τελευταία 7 χρόνια τα πρωταθλήματα είναι 4 του Παναθηναϊκού και 3 του Ολυμπιακού, όταν μάλιστα η μία διοίκηση τα σπρώχνει χοντρά για μεταγραφές και η άλλη… ψάχνει σάλιο! Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε και τι βλέπουμε. Κι επειδή από τη Δευτέρα και μετά διαβάσαμε του κόσμου τις παπαριές για να μπει σε εφαρμογή το πλάνο «φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια», η προσπάθεια των ολυμπιακογράφων γίνεται ακόμη πιο συγκινητική.

Όπως πχ. να κάνουν φέιγ-βολάν ότι έπεσε ο άσος από τη Δευτέρα και μετά όταν ανακοινώθηκαν οι διαιτητές (!!!). Το δυσάρεστο για όλα αυτά τα παιδιά είναι ότι μια ματιά στην προϊστορία των ομάδων, είτε στο ΣΕΦ είτε στο ΟΑΚΑ δικαιολογεί όχι το 1,28 αλλά ακόμη και το 1.01…  Το ευχάριστο ότι δεν παιζόταν ευρέως το «Αποχώρηση ΟΣΦΠ» γιατί θα είχε… φραγή! Και γιατί στο λιμάνι ευδοκιμεί το είδος του ρουφιάνου που ξερνάει από «ηχητικά» μέχρι ποιος παίρνει τηλέφωνο, πότε και ποιον στην… εχθρική Ομοσπονδία αλλά και διότι με την απληρωσιά που υπάρχει στην ομάδα και την τραγική κατάσταση των νεότερων Αγγελόπουλων, ο Πειραιάς θυμίζει ολοένα και περισσότερο Μεσολόγγι. Η Ιστορία όντως επαναλαμβάνεται. Αλλά στο λιμάνι είναι η φορά που επαναλαμβάνεται ως κωμωδία.

Α… Να μην ξεχάσω. Στις δηλώσεις του συμπαθεστάτου, Χρήστου Σταυρόπουλου, κάποια στιγμή είπε ότι «Αυτό προφανώς εύχεται ο κύριος Γιαννακόπουλος, να φύγουν οι Αγγελόπουλοι». Για την ακρίβεια, μέσα στην πίεση του να πει αυτό που του είχαν πει να πει είπε «Αυτό προφανώς εύχεται ο κύριος Γιανακόπουλος, να φύγουν οι Γιαννακόπουλοι», αλλά όταν είσαι σε πίεση θα κάνεις και λάθη. Εδώ στο λιμάνι κάνουν λάθη όταν γράφουν, δεν θα κάνουν όταν μιλάνε; Είχε δίκιο όμως ο Χρήστος Σταυρόπουλος… Πιθανότατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, να εύχεται να φύγουν οι Αγγελόπουλοι. Για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον, σε επικοινωνιακό επίπεδο, αυτή η «κόντρα». Για την ακρίβεια να αποκτήσει κάποια στιγμή … κόντρα. Γιατί εδώ και καιρό είναι σαν τις παρτίδες τάβλι που τις παίζουν μόνο οι ισοβίτες. 

Υγ. Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν πούλησε ποτέ φτηνό οπαδιλίκι στους Ολυμπιακούς. Το γεγονός ότι τον έβγαλε πρόγραμμα, ένας τύπος που κάνει κάθε λογής καραγκιοζιλίκια μπας και συνεχίσει να ζει το μύθο του, είναι ΞΕΦΤΙΛΑ από κάθε άποψη. ΞΕΦΤΙΛΑ.

Υγ1. Τα social media δίνουν πάντα την… τάση. Και το «είχαν πληρωθεί μόνο για το πρώτο ημίχρονο» ή το «μπούκαρε στο ημίχρονο η Επιθεώρηση Εργασίας» είναι η απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον πολύ κόσμο.

Υγ2. Πόση είναι η απόσταση από τον Πειραιά μέχρι την Πάτρα; Γιατί μαθαίνω ότι τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει… έργα.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved