Οικογένεια και ομάδα μέχρι το τέλος και οι αστοχίες των ανακοινώσεων!

Οικογένεια και ομάδα μέχρι το τέλος και οι αστοχίες των ανακοινώσεων!

Αυτή η ομάδα που πολεμήθηκε, όσο καμία άλλη στο παρελθόν από την ίδια της την διοίκηση έριξε τίτλους τέλους χθές το βράδυ.

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάνει το τραπέζι σε όλη την ομάδα, στο προπονητικό, ιατρικό τιμ, σε όλους όσους εργάζονται στο Κορωπί με αφορμή το γεγονός, ότι αποχωρεί και πάει στην Μπενφίκα. Το γεγονός, ότι σε αυτό το τραπέζι του Βλαχοδήμου δεν είχε κληθεί, ούτε ένας από την διοίκηση δείχνει και την πραγματικότητα. Ότι τη φετινή χρονιά υπήρχε μία ομάδα στο Κορωπί που δούλευε, για να κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό και από την άλλη μία διοίκηση, που έκανε τα πάντα για την διάλυση. Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος και αυτό οφείλεται στους παίκτες , τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όλους όσους δούλευαν στο Κορωπί.

Όλοι αυτοί μαζεύτηκαν προχθές το βράδυ σε ένα μαγαζί στην Γλυφάδα και το πόσο οικογένεια είναι , το μάθαμε και από την φωτογραφία, που έβγαλαν όλοι μαζί χαμογελαστοί, αλλά και από το χειροκρότημα των παικτών στον Μαρίνο Ουζουνίδη, όταν ήρθε στο τραπέζι του μία τούρτα, ιδιαίτερα αφιερωμένη στον ίδιο με την ευχή στο επανιδείν και με φωτογραφίες δικές του φετινές και πιο παλιές.

Το «ευχαριστούμε κόουτς» και το «μπράβο κόουτς», που είπαν οι παίκτες στον Ελληνα τεχνικό δείχνει, το δέσιμο, που είχε η ομάδα όλη την χρονιά. Και δείχνει το έγκλημα της διοίκησης να διαλύσει αυτή την ομάδα , είτε με αποχωρήσεις παικτών, είτε με την μη πρόταση παραμονής στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Τόσο πολύ τους ενόχλησε, που ο Μαρίνος κράτησε την ομάδα και δεν έπεσε αγωνιστικά, ώστε δεν του έκαναν πρόταση ανανέωσης συνεργασίας. Όταν όμως, όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναγνωρίζει στους παίκτες και τον Μαρίνο την μεγάλη προσπάθεια, που έκαναν τη φετινή χρονιά φθάνει και περισσεύει. Ουδείς ασχολείται με το τι λέει η διοίκηση.

Η οποία έβγαλε μία ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον Ουζουνίδη, διότι ….έπρεπε να την βγάλει και όχι γιατί το ήθελε . Το πιο άστοχο σημείο της ανακοίνωσης είναι το «έναν άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεσαν πολλές δυσκολίες , αλλά και συγκινητικές στιγμές στον ενάμισι χρόνο της κοινής μας πορείας». Αναφερόμενη στον Ουζουνίδη η διοίκηση αφού τον ευχαριστεί λέει , ότι τους συνέδεσαν πολλές δυσκολίες. Ρε πλάκα μας κάνετε; Ποιες δυσκολίες σας συνέδεσαν; Εσείς προκαλούσατε τις δυσκολίες και ο Μαρίνος με τα παιδιά του προσπαθούσαν να τις ξεπεράσουν. Εσείς τους βάζατε τρικλοποδιές και ο Ουζουνίδης με τους παίκτες προσπαθούσαν να τις αποφύγουν . Και ο κόσμος ήταν εκεί κοντά στην ομάδα ,αναγνωρίζοντας τις αντίξοες συνθήκες, με τις οποίες δούλευαν προπονητές και παίκτες.

Όσο για την δήλωση του Βασίλη Κωνσταντίνου είναι πραγματικό… μνημείο. Από την στιγμή, που ο Κωνσταντίνου αναγνωρίζει, ότι ο Ουζουνίδης τίμησε τον σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις , πρέπει να βγούμε όλοι στον δρόμο να πανηγυρίζουμε. Ο Μαρίνος , Βασίλη Κωνσταντίνου , όχι απλά τίμησε τον σύλλογο , αλλά άντεξε τον πόλεμο , που του έκανες εσύ και η διοίκηση, που με τις πράξεις σας δεν τιμάτε τον σύλλογο με την παρουσία σας . Και όσο το γρηγορότερο φύγετε, τόσο το καλύτερο για τον σύλλογο. Ο Μαρίνος τίμησε τον σύλλογο, εσύ με τα ψέματα που συνεχίσεις και λες (σε έχει πάρει χαμπάρι όλο το Κορωπί) ξεφτιλίζεις την ιστορία, που είχες αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό.

 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved