Μαρίνος και παίκτες τον σώζουν και η διοίκηση τον ρίχνει!

Μαρίνος και παίκτες τον σώζουν και η διοίκηση τον ρίχνει!

Απλήρωτοι με απεργία δύο ημερών, για να πληρωθούν το 30% του Δεκεμβρίου, με μία ανύπαρκτη διοίκηση, που προσπαθεί να ρίξει εξωαγωνιστικά την ομάδα και αυτοί εκεί. Το παλεύουν μέχρι το τέλος με στόχο να τελειώσουν με αξιοπρέπεια μία χρονιά εφιαλτική για εξωαγωνιστικούς λόγους και με το απίστευτο η διοίκηση να κάνει πόλεμο σε παίκτες και προπονητή!

Το σημερινό ματς είναι μία απάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη και των παικτών στον Γιάννη Αλαφούζο, τον Χρήστο Παναγόπουλο, τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τους άλλους στην διοίκηση, που από την αρχή της χρονιάς τους βάζουν τρικλοποδιές. Ο Μαρίνος και οι παίκτες αποφάσισαν να μείνουν στην ομάδα και να τελειώσουν την χρονιά με αξιοπρέπεια και το καταφέρνουν.

Το 1-0 επί του Ατρομήτου ήρθε δικαιότατα, αφού η ομάδα του Περιστερίου είχε τρεις πολύ καλές στιγμές στο παιχνίδι, που ο Βλαχοδήμος επενέβη με έξοχο τρόπο και το γκολ δεν μπήκε. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μετά το νωθρό δεκάλεπτο ξεκίνημα, είχε την κυριαρχία προσπάθησε με ορθόδοξο τρόπο να επιτεθεί και με πρωταγωνιστές τους Λουτσιάνο, Μουνιέ έφθασε σε φάσεις για γκολ, που δεν μπήκαν. Δύο φορές ο Μουνιέ, μία φορά ο Δώνης και μία φορά ο Λουντ βρέθηκαν σε φάσεις για γκολ μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά αυτό δεν μπήκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πάλι μπήκε να αιφνιδιάσει , αλλά ο Βλαχοδήμος νίκησε τον Ουάρντα στο 52’ και από κει και πέρα η ομάδα του Ουζουνίδη πίεσε για το γκολ. Ήρθε λίγο αργότερα το 1-0 με το ανόητο πέναλτι του Μάντσον στον Κουρμπέλη, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μουνιέ. Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός πρόσεξε την άμυνά του και προσπάθησε να τελειώσει το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ. Βγήκε ο κουρασμένος Λουτσιάνο, αλλά ο Μυστακίδης-που μπήκε- δεν πήγε καλά και με δύο ανόητες ενέργειες άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 81’.

Βέβαια ο διαιτητής Κατσικογιάννης για την ίδια φάση που έδειξε κίτρινη στον Μυστακίδη για θέατρο, δεν έδειξε κίτρινη πάλι για θέατρο λίγο αργότερα στον Γιαννούλη. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως όλη την χρονιά σε βάρος του Παναθηναϊκού, που ακόμα και τώρα που είναι κάτω οι διαιτητές κάνουν επίδειξη δύναμης σε βάρος του. Η αλλαγή του Μολίνς με τον Κάτσε και στη συνέχεια όταν η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες η είσοδος του Στάικου αντί του κουρασμένου Μουνιέ βοήθησαν πολύ τον Παναθηναϊκό στο αμυντικό κομμάτι (ο Μολίνς κράτησε μπάλα, ροκάνισε τον χρόνο, ο Στάικος βοήθησε δεξιά τον Γιόχανσον στο μαρκάρισμα του Ουάρντα).

Ο Ατρόμητος είχε μία κεφαλιά επικίνδυνη, που έσωσε ο Βλαχοδήμος και ένα γέμισμα του Ουάρντα στο τέλος, που δεν ανησύχησε τον Βλαχοδήμο. Στο ίδιο διάστημα ο Παναθηναϊκός είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μυστακίδη που δεν βρήκε στόχο από καλή θέση.
Στο τέλος η νίκη ήρθε δίκαια, ο Ουζουνίδης κέρδισε τον Κάναντι τακτικά με δεδομένο, ότι ο Ατρόμητος ήρθε να παίξει χωρίς να τον απασχολεί κανένα πρόβλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός μπήκε πληγωμένος από όλα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, αλλά τρομερά ψυχωμένος και στο τέλος δικαιωμένος από τη νίκη και με δέκα παίκτες (για 8η φορά φέτος).

Μία νίκη, που είναι για τον κόσμο, που έχει στηρίξει τον Μαρίνο και τα παιδιά. Μία νίκη, που… στενοχώρησε τα στελέχη της διοίκησης, αφού η ομάδα αντιστέκεται στο γήπεδο και δεν παρουσιάζει σημάδια διάλυσης, που θα τους βόλευε.

Ο κόσμος στο τέλος αποθέωσε τον Ουζουνίδη και τα παιδιά του, αλλά η χαρά κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά την λήξη και πάλι όλοι σκεφτόμαστε αν η ομάδα θα πέσει Β’ Εθνική, ή όχι αν ο Αλαφούζος θα πληρώσει, ή θα ρισκάρει και θα περιμένει την Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ, για να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού (και να σωθεί) και όλα αυτά τα καταθλιπτικά και αντιποδοσφαιρικά….

Υγ. Αυτά τα παραμύθια που πούλαγε ο Κωνσταντίνου μετά το ματς με την ΑΕΚ, ότι η ομάδα θα καταθέσει πλήρη φάκελο αποδείχθηκαν για άλλη μία φορά …φούμαρα! Ο φάκελος θα κατατεθεί σχεδόν άδειος και η ομάδα άδεια δεν μπορεί να πάρει. Ήταν τόσο αληθινό αυτό, που είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όσο και το ταξίδι, που είπε ότι έκανε στα Εμιράτα χθες για να βρει δικαιολογία να μην ….έρθει στο γήπεδο.

Αλλά αυτός φταίει; Ο Αλαφούζος φταίει, αυτός δεν βάζει τα λεφτά που πρέπει, για να παραδώσει το σύλλογο, όπως πρέπει στον επόμενο αυτός έχει αποφασίσει να έχει τον Κωνσταντίνου πρόεδρο και τον Παναγόπουλο δεξί του χέρι και ο σύλλογος πάει με ταχύτητα στον… γκρεμό!

 

 

 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved