Coach τον άκουσες τον Σάρας;

Coach τον άκουσες τον Σάρας;

Ο Λιθουανός τεχνικός της Ζαλγκίρις το πέταξε το… καρφί του και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που κάνει πως δεν ακούει…

Τεχνικά δεν θα ασχοληθούμε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο καθένας έχει την γνώμη του για τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» και πιστεύει ότι νομίζει. Έτσι κι εμείς. Έτσι κι εσείς. Προς το παρόν, φέτος, ο Έλληνας τεχνικός έχει καταφέρει να πάει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου (και να το χάσει), να χάσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να ισοβαθμίσει με τον Παναθηναϊκό στην regular season της Euroleague.

Το θέμα μας, όμως, σήμερα είναι η διαιτησία. Και το διπλό πρόσωπο του προπονητή του Ολυμπιακού πάνω σε αυτό το θέμα. Και ευτυχώς επειδή τα γραπτά μένουν και εμείς δεν τα ξεχνάμε θα πρέπει να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα. Γιατί όταν το παίζεις τζάμπα μάγκας για να καλύψεις τις αδυναμίες σου, κάποια στιγμή θα εκτεθείς. Και τώρα είναι αυτή η στιγμή.

Στις 29 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός κέρδισε και πάλι τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ. Πεντακάθαρα. Και ο κύριος «δεν μιλάω για την διαιτησία» είπε «Το σημερινό αποτέλεσμα το έκρινε ξεκάθαρα η διαιτησία! Στην τρίτη περίοδο είδαμε και τον κύριο Πηλοϊδη να μπαίνει στην εξίσωση... Έστω κι έτσι, πήγαμε όπως πήγαμε. Παλέψαμε έχοντας τη διαιτησία να σφυρίζει με διαφορετικά κριτήρια! Έτσι το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε 2-3 σουτ στο τέλος. Ήταν λογικό... Μόλις πήρε τη διαφορά, είδαμε τη διαιτησία να σφυρίζει 2-3 φορές υπέρ του Ολυμπιακού και να ισοφαρίζει ό,τι δεν έδινε πριν! Έχετε δει τον Παναθηναϊκό να σουτάρει λιγότερες βολές;. Γιατί ο προηγούμενος προπονητής εδώ (σ.σ. Γιασικεβίτσιους) διαμαρτύρονταν για τη διαιτησία.. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στα ματς που έχουν σημασία».

Του έφταιγε η διαιτησία, ο Πηλοίδης, η ώρα, η ημερομηνία και φυσικά επικαλέστηκε και τις διαμαρτυρίες που είχαν γίνει λίγο καιρό πριν από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Και καλά έκανε…

Αλλά τώρα τι; Γιατί δεν μιλάς coach; Δεν τον άκουσες τον Σάρας; Στην ίδια συνέντευξη μιλήσατε… Αν δεν τον άκουσες παραθέτουμε εδώ τα όσα είπε «Δεν ξέρω. Πρέπει να δω το βίντεο του αγώνα για να πω με σιγουριά. Νομίζω όμως πως οι διαιτητές δεν μας σεβάστηκαν και τόσο», είπε χαρακτηριστικά για το ματς με τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε «Δεν νομίζω ότι θα πάρουμε πολλά από τους διαιτητές στα πλέι οφ. Θα βρεθούμε για πρώτη φορά εκεί. Θα υπάρχουν σταρ στην άλλη πλευρά. Eλπίζω να ισχύσει το 50-50, αν και μου είναι δύσκολο να περιμένω κάτι τέτοιο».

Τώρα δεν θα τον επικαλεστείς τον Λιθουανό; Και για να τα λέμε και όλα… Οι δηλώσεις του Σάρας στο ΟΑΚΑ έγιναν μετά από ήττα της ομάδας του στο τελευταίο σουτ… Οι δηλώσεις του Σάρας στο ΣΕΦ έγιναν μετά από νίκη της ομάδας του στην τελευταία φάση…

Και για να εμπλουτίσουμε το επιχείρημά μας αναφορικά με την ανορθόδοξη προσέγγιση που έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προς την διαιτησία, το βράδυ που η ομάδα του έφυγε νικήτρια από το ΟΑΚΑ, για την Euroleague, ο ίδιος άνθρωπος είπε για την διαιτησία: «Σφύριζαν ότι… έβλεπαν». Και μιας και είναι η εποχή των αυγών… «Πιάσε το αυγό και κούρευτο». Νομίζω πως η διαιτησία ήταν αντάξια της Euroleague και του ευρωπαϊκού επιπέδου των δύο ομάδων. Ο, τι έβλεπαν, σφύριζαν».


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved