Γυμνοί και απροστάτευτοι, αλλά αυτοί σέβονται τον Παναθηναϊκό!

Γυμνοί και απροστάτευτοι, αλλά αυτοί σέβονται τον Παναθηναϊκό!

Όλοι είδαμε τι έγινε χθες στο ΟΑΚΑ. Δεν θα κάτσω να αναλύσω μία–μία τις φάσεις, το μόνο που θα πω είναι ότι το… εργαλείο Θάνος από το 11’, όταν είχε δείξει δύο κίτρινες σε Κουρμπέλη και Ινσούα σε φάσεις, που δεν ήταν για κίτρινη έδειξε διάθεση.

Εκεί, όταν είσαι παίκτης καταλαβαίνεις, ότι το μήνυμα είναι «όσο κοντράρεις τόσο μεγαλύτερο χειρουργείο θα φας». Και το είδαμε στη συνέχεια το παιχνίδι με τους παίκτες να το παλεύουν και με παίκτη λιγότερο μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν μετά το 2-0 δεν δόθηκε το καθαρό πέναλτι στο χέρι του Βράνιες. Τότε οι παίκτες του Παναθηναϊκού «λύγισαν» και στη συνέχεια το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει. Ελάτε στην θέση τους. Ζουν μία χρονιά, που όλοι είναι κόντρα. Η διοίκηση, αλλά τους λέει, αλλά κάνει. Παίζουν απλήρωτοι και όταν μπαίνουν στο γήπεδο τους αντιμετωπίζουν σαν τον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό. Όχι σε ένα και δύο παιχνίδια, αλλά σε πολλά περισσότερα.

Παρόλα αυτά είναι εκεί και το παλεύουν, δεν το βάζουν κάτω. Μέσα τους νοιώθουν άδειοι και βλέπουν , ότι τίποτα δεν γίνεται, για να αλλάξει η κατάστασή προς το καλύτερο. Αυτοί οι παίκτες είναι γυμνοί και απροστάτευτοι , αλλά αυτοί σέβονται τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να είναι λίγους μήνες στην ομάδα, αλλά δείχνουν σεβασμό στην φανέλα , μπαίνουν μέσα και παίζουν αυτό που μπορούν. Και αντί αυτούς τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή η διοίκηση του Παναθηναϊκού να τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ καθημερινά, διότι αν δεν ήταν αυτοί η ομάδα σήμερα θα είχε ήδη υποβιβαστεί αγωνιστικά, είναι απέναντι από την ομάδα και όταν γίνονται δηλώσεις πιστεύει κανείς, ότι τους τρολάρουν.

Βγήκε και είπε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου, ότι προστατεύει αυτός και η διοίκηση την ομάδα. Το άκουσαν οι παίκτες και τρελάθηκαν. Με επτά κόκκινες σε όλα τα ματς και με παίκτη λιγότερο σε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι και με τα χθεσινά όργια του Θάνου, το να λες σαν πρόεδρος, ότι προστατεύεις την ομάδα είναι έλλειψη ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς τους παίκτες, τον προπονητή, τον κόσμο και το ίδιο το κλαμπ. Αφού δεν το έχεις με τις δηλώσεις ρε Βασίλη άστο μην ξαναμιλήσεις. Δεν έχεις πετύχει μέχρι σήμερα τίποτα.

Άσπρο λες , μαύρο γίνεται. Βγήκε και είπε ο Κωνσταντίνου, ότι πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών , για να διαμαρτυρηθεί. Όντως έφθασε ένα βήμα από τα αποδυτήρια, αλλά μέσα δεν μπήκε. Τον λόγο τον ξέρει ο ίδιος… Ο κόσμος είναι στα κάγκελα, είναι όλοι στα όρια της κατάθλιψης και οι παίκτες και ο προπονητής παλεύουν ΜΟΝΟΙ τους με τον κόσμο ΟΛΗ την χρονιά. Άστο καλύτερα, μην μιλάς άλλο. Άσε να φύγει η χρονιά να τελειώσει να δούμε τι θα γίνει μπας και έρθει και πάρει κάποιος την ομάδα και σωθούμε. Διότι με εσάς στην διοίκηση και του χρόνου , η ομάδα θα πέσει αγωνιστικά από πολύ νωρίς.

Υγ: Δόθηκε η παράταση 15 ημερών για την κατάθεση φακέλων για την αδειοδότηση. Άρα με τα νέα δεδομένα η διοίκηση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να τηρήσει τα όσα λέει επίσημα και ο Παναθηναϊκός να πάρει νόμιμα την άδεια μέσω κατάθεσης πλήρους φακέλου και όχι με την αλλαγή της ποινής. Σε 15 ημέρες θα ξέρουμε με σιγουριά τι θα γίνει… Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

 

 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved