Το μήνυμα δεν είναι «παραιτηθείτε», είναι ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

Το μήνυμα δεν είναι «παραιτηθείτε», είναι ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει γιατί πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στους διάφορους Φίληδες και Νεφελούδηδες και να κατέβουμε στο δρόμο την Τετάρτη.

Από το συλλαλητήριο του «ΟΧΙ» και μετά αυτοί που έβγαλαν τον Έλληνα στο δρόμο δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν κλειδωμένο στα σπίτια του. Και επειδή μπροστά σε όλους αυτούς τους αριστερούς της πλάκας, οι δεξιοί ήταν «πρόσκοποι» στην προπαγάνδα, τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης οι μόνοι που δεν την έχουν οργανώσει (κατά τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ) είναι οι… νεφελίμ. Σπέρνοντας με συνέπεια και συνέχεια το διχασμό ο πιο ανθέλληνας Υπουργός Παιδείας στη σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας και ένας αστείος τύπος που πριν λίγο καιρό είχε παρομοιάσει τα τρακτέρ των αγροτών με τανκς, προσπαθούν με κάθε τρόπο να δαιμονοποιήσουν όποιον επιχειρεί να αντιδράσει και να διαμαρτυρηθεί στο ξεπούλημα της χώρας.

Το καλό για αυτούς είναι πως οι εμπνευστές αυτής της ιστορίας είχαν την ευγένεια να στηρίξουν αυτή την ενέργεια στο «παραιτηθείτε». Προφανώς γιατί δεν είναι Φίληδες και Νεφελούδηδες. 

Το ορθότερο από κάθε άποψη θα ήταν το «ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΥΚΥΛΑ!». Και γιατί το «παραιτηθείτε» προϋποθέτει ευθιξία την οποία δεν έχουν οι παραμυθάδες της κακιάς ώρας αλλά και γιατί με τους ψεύτες και τους προδότες δεν χωράει… τακτ.
Για να τελειώνουμε. Όποιος νιώθει προδομένος, την Τετάρτη πρέπει να κατέβει στο δρόμο. Αυτό είναι το μόνο ερώτημα που πρέπει να κάνεις πατριώτη στον εαυτό σου... Τα άλλα άστα στον Φίλη, τον Νεφελούδη και τους… μπαχαλάκηδες, που κάτι μου λέει πως θα ξαναπιάσουν δουλειά την Τετάρτη. Ενάμιση χρόνο άλλωστε κάθονται… Ξεκουράστηκαν τα παιδιά… Νισάφι.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Η Allwyn σηματοδοτεί τη διαπραγμάτευση των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Η Allwyn σηματοδοτεί τη διαπραγμάτευση των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Στο μουσείο της Πόρτο η Κ15 του Παναθηναϊκού μαζί με τον Σεϊταρίδη
Στο μουσείο της Πόρτο η Κ15 του Παναθηναϊκού μαζί με τον Σεϊταρίδη
ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τα εντός έδρας ματς των playoffs
ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τα εντός έδρας ματς των playoffs
Μπαρτζώκας: «Έγινε χαμός μετά το ντέρμπι – Χαρούμενος για τον Φαλ»
Μπαρτζώκας: «Έγινε χαμός μετά το ντέρμπι – Χαρούμενος για τον Φαλ»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved