Αντίθετοι με Κοντονή ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ
SHARE

Αντίθετοι με Κοντονή ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ

Επιστολή με αποδέκτη τον Σταύρο Κοντονή με την οποία θα εκφράζεται η αντίθεση στην διάταξη που αφορά στα ΜΜΕ και με την οποία θα ζητείται η απόσυρσή της, υα αποστείλει από την Ένωση Συντακτών, όπως αποφασίστηκε από την ΕΣΗΕΑ και τον ΠΣΑΤ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Συντακτών, μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών, την Πέμπτη (2/4) πραγματοποιήθηκε συνάντηση, όπου αποφασίστηκε να σταλεί η εν λόγω επιστολή για το άρθρο 1 παράγραφος 5 του νέου σχεδίου αθλητικού νόμου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Συνάντηση για τις προτεινόμενες διατάξεις που αφορούν στα ΜΜΕ (άρθρο 1, παρ. 5) του Νομοσχεδίου για την αθλητική βία, είχαν σήμερα τα Διοικητικά Συμβούλια της Ενώσεως Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καθώς και εκπρόσωποι αθλητικών ΜΜΕ.

Στη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, η οποία είχε και την πρωτοβουλία για την πραγματοποίησή της, αποφασίστηκε να αποσταλεί επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, από την Ένωση Συντακτών, με την οποία θα εκφράζεται η αντίθεση στην προτεινόμενη διάταξη, θα ζητείται η απόσυρσή της και η πραγματοποίηση συνάντησης του Υφυπουργού με τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα.

Στη συνάντηση μετείχαν η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, τα μέλη του Δ.Σ. Αγγελική Γυπάκη, Χρήστος Κυρίτσης, Νανά Νταουντάκη και Δημήτρης Τρίμης, καθώς και η νομική σύμβουλος της Ένωσης Χρύσα Σαλαβράκου. Από τον ΠΣΑΤ μετείχαν ο Πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου, η Ταμίας Αγγελική Βύζικα, ο Ειδικός Γραμματέας Γιάννης Κορακής και ο Έφορος Α’ Φάνης Σκύφτας.

Παρόντες ήταν, επίσης, οι εκπρόσωποι των εφημερίδων «ΓΑΥΡΟΣ» Ολίβια Νικολούδη και «ΠΡΑΣΙΝΗ» Γιάννης Ιωακειμίδης».

ΑΕΚ: Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Λόπες
ΑΕΚ: Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Λόπες
Πόση σαπίλα: Δολοφονικό χτύπημα σε κολεγιακό μπάσκετ! (vid)
Πόση σαπίλα: Δολοφονικό χτύπημα σε κολεγιακό μπάσκετ! (vid)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Σούπερ προσφορά για Μπαρτσελόνα (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Σούπερ προσφορά για Μπαρτσελόνα (video)
ΟΦΗ: Μπήκε ο Παπαστεριανός
ΟΦΗ: Μπήκε ο Παπαστεριανός


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies