Ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών προσφέρει επιταγές στο «Μαζί για το παιδί»

Ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών προσφέρει επιταγές στο «Μαζί για το παιδί»

Την έμπρακτη υποστήριξή του έδειξε για μία ακόμη φορά ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών για την αρωγή ευπαθώς κοινωνικών ομάδων. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνική Ανταποδοτικότητα» που έχει εκπονήσει εδώ και 3 χρόνια, πρόσφερε επιταγές αξίας 500€ έκαστη στην Οργάνωση «Μαζί για το Παιδί».

Πιο συγκεκριμένα σπουδαίοι αθλητές και Ολυμπιονίκες όπως ο Λάμπρος Παπακώστας, η Φανή Χαλκιά, ο Ευθύμης Ρετζιάς, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Γιώργος Καραγκούνης  συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου «Live Well» που διοργάνωσε η ΝΝ στο Κέντρο της Αθήνας, ενώ στο περιθώριο του Αγώνα η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η Αντιπρόεδρος Εύη Μωραϊτίδου και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των Καταδύσεων Νίκος Σιρανίδης, παρέδωσαν 3 επιταγές των 500€, στο «Μαζί για το Παιδί»

Επιβεβαιώνοντας τη ρήση «Ο Αθλητισμός ενώνει» οι Ολυμπιονίκες είχαν την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους με εκπροσώπους του Δημοσιογραφικού Κόσμου όπως η Σία Κοσσιώνη και η Εύα Αντωνοπούλου, καθώς και του Καλλιτεχνικού Κόσμου όπως ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η Ναταλία Δραγούμη κ.α , για την αρωγή και την υποστήριξή τους στις δράσεις της Οργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση του Αγώνα Δρόμου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την ανταπόκριση τόσο πολλών σπουδαίων συναδέλφων μου στη σημερινή εκδήλωση, για την υποστήριξη του «μαζί για το παιδί». Ως Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών θα συνεχίσουμε μέσω του αθλητισμού, να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε κοινωνικά θέματα και να προσφέρουμε αρωγή σε όσους την χρειάζονται».



Κριμίλη στο Onsports: «Μεγάλη πρόκριση για εμάς, κοιτάμε μπροστά»
Κριμίλη στο Onsports: «Μεγάλη πρόκριση για εμάς, κοιτάμε μπροστά»
Μεταγραφές: Επίσημο το μπαμ! Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Πάτρικ Μπέβερλι
Μεταγραφές: Επίσημο το μπαμ! Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Πάτρικ Μπέβερλι
Επενδυτικές τράπεζες και αναλυτές για το deal Allwyn
Επενδυτικές τράπεζες και αναλυτές για το deal Allwyn
AEK για ΕΠΟ: «Τα συγχαρητήρια θα γίνουν αποδεκτά όταν καθαρίσουν τα «ακάθαρτα»»
AEK για ΕΠΟ: «Τα συγχαρητήρια θα γίνουν αποδεκτά όταν καθαρίσουν τα «ακάθαρτα»»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved