Η BC Partners επενδύει στον κλάδο των σπορ
Ο ισχυρός άνδρας της BC Partners, Νίκος Σταθόπουλος

Η BC Partners επενδύει στον κλάδο των σπορ

Προχώρησε σε εξαγορά μεριδίου της GSE Worldwide.

Η BC Partners, διεθνής εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων, με 50 δισεκατομμύρια δολάρια περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση και επενδύσεις στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, διευρύνει το επενδυτικό της αποτύπωμα και στον κλάδο των sports.

Όπως καταγράφουν σε σχετικό ρεπορτάζ τους οι «Financial Times», η BC Partners εξαγόρασε μερίδιο της GSE Worldwide. Η GSE Worldwide, με έδρα τη Νέα Υόρκη και παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ένα κορυφαίο sports agency που εξειδικεύεται στο αθλητικό marketing.

Στο roster των περισσότερων από 275 αθλητών που εκπροσωπεί η GSE  περιλαμβάνονται ορισμένα από τα πιο λαμπερά ονόματα του tennis, του golf και του NFL, του μεγαλύτερου και δημοφιλέστερου πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου στον κόσμο.  

Σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση της συμφωνίας, η BC Partners χρηματοδοτεί την επέκταση των δραστηριοτήτων της GSE Worldwide, έχοντας ήδη επενδύσει σημαντικά κεφάλαια. Το τελευταίο διάστημα τα sports agencies έχουν βρεθεί στο στόχαστρο διεθνών επενδυτών, με μεγάλες συμφωνίες και εξαγορές να βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση.

Ο ισχυρός άνδρας της BC Partners, Νίκος Σταθόπουλος, έχει δηλώσει παλαιότερα πως τα sports αποτελούν έναν κλάδο που συγκεντρώνει το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον. Στο παρελθόν η BC Partners είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση της Inter Milan, χωρίς ωστόσο να καταλήξει σε συμφωνία.

Πρόσφατα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια επικείμενη συμφωνία που θα «ταράξει τα νερά» του basketball, με την BC Partners να έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά ενός σημαντικού ποσοστού στη Euroleague.  



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Άρης - Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ - Μάντσεστερ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Άρης - Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ - Μάντσεστερ
Άσεμνη χειρονομία του Χάνζι Φλικ στη νίκη της Μπαρτσελόνα
Άσεμνη χειρονομία του Χάνζι Φλικ στη νίκη της Μπαρτσελόνα
Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω Ποδηλατικού Γύρου: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω Ποδηλατικού Γύρου: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
GBL: Με Κολοσσός - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Πανιώνιος κλείνει η αγωνιστική | Ώρες και κανάλι
GBL: Με Κολοσσός - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Πανιώνιος κλείνει η αγωνιστική | Ώρες και κανάλι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το μεγάλο φινάλε του Να με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου τιμωρείται, αλλά κερδίζει την κόρη της