WIND VISION, η νέα οικογενειακή συνήθεια και για τους μικρούς τηλεθεατές

WIND VISION, η νέα οικογενειακή συνήθεια και για τους μικρούς τηλεθεατές

Η υπηρεσία προσφέρει δυνατότητα γονικού ελέγχου και ποικιλία παιδικού περιεχομένου, μέσα από πολλές συσκευές 

Ο νέος τρόπος να βλέπουμε τηλεόραση ήρθε φέρνοντας ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια. Για τους μικρούς τηλεθεατές που δεν μπορούν ακόμα να απολαύσουν ποδοσφαιρικό αγώνα στη Novasports  ή τον τρίτο κύκλο του ‘’Stranger Things’’ στο Netflix, η WIND VISION έχει εξασφαλίσει μια σειρά δημοφιλών παιδικών καναλιών με σειρές και εκπομπές που θα ζηλέψουν ακόμα και οι γονείς.

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών αναμένουν τους τηλεθεατές προσχολικής και σχολικής ηλικίας  στα Disney Channel, Junior Disney, Disney XD, Nickelodeon, Smile και Baby Tv και το Netflix που προσφέρει μεγάλη ποικιλία παιδικών ή εφηβικών σειρών και ταινιών.  Καθώς η WIND VISION αποτελεί την πρώτη Android TV στην Ελλάδα, παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε επιπλέον παιδικό περιεχόμενο με πασίγνωστες ταινίες -και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες- μεταγλωττισμένες στα ελληνικά μέσω του Google Play Movies   και σε μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους μέσω του Google Play Games.

Όσοι  χάσουν την αγαπημένη τους σειρά λόγω διαβάσματος ή εξωσχολικών δραστηριοτήτων μπορούν να κάνουν catch up έως και 7 ημέρες πριν ενώ για τις περιπτώσεις που το σπίτι ‘’διχάζεται’’ ανάμεσα σε ταινία ή μουσική, η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής διαφορετικού περιεχομένου από την τηλεόραση, το tablet ή το κινητό των γονιών μέσω της εφαρμογής WIND VISION  που είναι διαθέσιμη σε Google Store και Αpp Store. Τέλος, μέσω της εφαρμογής τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα ακόμα και αν βρίσκονται εκτός σπιτιού όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Kids@safety - Ψυχαγωγία με ασφάλεια για τα παιδιά

Η τεχνολογία και οι δυνατότητες της συναρπάζουν τα παιδιά. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης, γνώσης και ψυχαγωγίας ωστόσο η παράμετρος της ασφαλούς χρήσης της τεχνολογίας, του Internet και του κινητού τηλεφώνου από τα παιδιά, έχει κρίσιμη σημασία. Οι γονείς σήμερα καλούνται να διαχειριστούν αυτήν την πρόκληση και σύμμαχό τους σε αυτήν την προσπάθεια, έχουν την ίδια την τεχνολογία όπως πρεσβεύει η ενημερωτική εκστρατείαKids@safety  της WIND.

WIND VISION  δεν θα μπορούσε παρά να τηρεί απαρέγκλιτα τη φιλοσοφία της προστασίας των παιδιών από τις ψηφιακές προκλήσεις όπως διατυπώνεται από την εκστρατεία Kids@safety και χάρη στη δυνατότητα Γονικού Ελέγχου οι γονείς κλειδώνουν/ ξεκλειδώνουν προγράμματα με τη χρήση κωδικού που ορίζουν οι ίδιοι, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου που προβάλλεται στην τηλεόρασή τους. Επιπλέον, ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, μέσω της εφαρμογής WIND VISION τα παιδιά απολαμβάνουν πλούσιο περιεχόμενο χωρίς να εκτίθενται σε κάποιο ενδεχομένως ανεπιθύμητο περιεχόμενο αφού περιηγούνται σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον με περιεχόμενο που έχει οριστεί να προβάλλεται από τους γονείς.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved