Οι Ιταλοί Chef  Walter Frontalini &  Giordano Bendandi στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Οι Ιταλοί Chef Walter Frontalini & Giordano Bendandi στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Με άρωμα Ιταλίας πλημμύρισαν πρόσφατα οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος, αφού φιλοξενήθηκαν οι Ιταλοί Chef Walter Frontalini και Giordano Bendandi.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα την «Παρασκευή Φρέσκων Ζυμαρικών».
Οι διάσημοι Chef της γειτονικής χώρας, που φημίζεται για την αγάπη της στα ζυμαρικά, παρουσίασαν ζωντανά στους σπουδαστές Μαγειρικής ένα πλήθος παρασκευών φρέσκων ζυμαρικών με συνταγές και τεχνικές που προέρχονται απευθείας από την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα!
Οι δυο καταξιωμένοι Chef, μέσω της χρήσης φρέσκων υλικών, παρουσίασαν τη διαδικασία παρασκευής ζυμαρικών όπως ραβιόλι, τορτελίνι, ταλιατέλες και νιόκι, ενώ ανέλυσαν στους σπουδαστές τις λεπτομέρειες της κάθε τεχνικής που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα.



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved