Οι Ιταλοί Chef  Walter Frontalini &  Giordano Bendandi στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Οι Ιταλοί Chef Walter Frontalini & Giordano Bendandi στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Με άρωμα Ιταλίας πλημμύρισαν πρόσφατα οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος, αφού φιλοξενήθηκαν οι Ιταλοί Chef Walter Frontalini και Giordano Bendandi.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα την «Παρασκευή Φρέσκων Ζυμαρικών».
Οι διάσημοι Chef της γειτονικής χώρας, που φημίζεται για την αγάπη της στα ζυμαρικά, παρουσίασαν ζωντανά στους σπουδαστές Μαγειρικής ένα πλήθος παρασκευών φρέσκων ζυμαρικών με συνταγές και τεχνικές που προέρχονται απευθείας από την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα!
Οι δυο καταξιωμένοι Chef, μέσω της χρήσης φρέσκων υλικών, παρουσίασαν τη διαδικασία παρασκευής ζυμαρικών όπως ραβιόλι, τορτελίνι, ταλιατέλες και νιόκι, ενώ ανέλυσαν στους σπουδαστές τις λεπτομέρειες της κάθε τεχνικής που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα.



Γαλλία: Ξανά στη Δικαιοσύνη για βιασμό ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μονακό Μπεν Γεντέρ
Γαλλία: Ξανά στη Δικαιοσύνη για βιασμό ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μονακό Μπεν Γεντέρ
Hellenic Championship Athens: Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό
Hellenic Championship Athens: Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό
Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν 1-1: Τα highlights του αγώνα
Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν 1-1: Τα highlights του αγώνα
Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν, Μεντιλίμπαρ: «Αξίζαμε τη νίκη»
Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν, Μεντιλίμπαρ: «Αξίζαμε τη νίκη»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved