Παναθηναϊκό Κίνημα: «Μένουμε στην αυτοδιοίκηση, λύση για το γήπεδο»

Παναθηναϊκό Κίνημα: «Μένουμε στην αυτοδιοίκηση, λύση για το γήπεδο»

Το Παναθηναϊκό Κίνημα ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως δεν θα λάβει μέρος στις εθνικές εκλογές και θα παραμείνει στον χώρο της αυτοδιοίκησης αναζητώντας λύσεις για το γηπεδικό θέμα του «τριφυλλιού».

Αν και στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, όπως και στις Ευρωεκλογές, είχε κανονική συμμετοχή με πλήρη ψηφοδέλτια, στις Εθνικές εκλογές 2015 δεν θα κάνει το ίδιο. Ο λόγος για το Παναθηναϊκό Κίνημα το οποίο με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής (25/01), αλλά θα παραμείνει πιστό στις θέσεις του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στην ενημέρωση του Παναθηναϊκού κινήματος αναφέρεται χαρακτηριστικά πως επιμένει στην ακύρωση του νόμου της Διπλής Ανάπλασης και στην κατασκευή νέου γηπέδου του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΚΙ.:

«Προς τα μέλη και τους φίλους του Παναθηναϊκού Κινήματος σε όλη την Ελλάδα,

Φίλες και φίλοι, το Κίνημα αντιλαμβανόμενο την κρισιμότητα της κατάστασης για τη χώρα δεν θα είναι παρών στις εκλογές .

Προς το παρόν περιοριζόμαστε στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επίλυση του σημαντικότερου θέματος του Συλλόγου που είναι το γηπεδικό.

Επειδή ο κόσμος του Συλλόγου μας έχει και γνώση και μνήμη θα θυμάται σίγουρα τις προεκλογικές δεσμεύσεις των υποψηφίων Δημάρχων για το θέμα αυτό .

Προφανώς και οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι στηρίχθηκαν από συγκεκριμένα κόμματα. Και κατά συνέπεια σε μεγάλο βαθμό εξέφραζαν και τις θέσεις τους.

Τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους και οι υποσχέσεις όπως τότε,έτσι και σήμερα παραμένουν υποσχέσεις .

Φίλες και φίλοι, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ειλικρινή κουβέντα από οποιοδήποτε κομματικό χώρο χωρίς παρωπίδες αρκεί να είναι για το καλό του Συλλόγου και οι θέσεις αυτές να εκφράζονται Δημόσια.                                                  

Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας και στις αρχές μας απαιτώντας την άμεση κατάργηση του νόμου της Διπλής Ανάπλασης και την κατασκευή ενός γηπέδου αντάξιου της ιστορίας του Συλλόγου μας στον ιστορικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Κουβέντες και υποσχέσεις από παράγοντες και παραγοντίσκους σε κλειστά γραφεία που μόνο σκοπό έχουν προσωπικές φιλοδοξίες και δημιουργία εντυπώσεων λίγες μέρες πριν τις εκλογές δεν μας αφορούν και μας είναι αδιάφορες .

Ξέρετε και ξέρουμε καλά ότι τις λύσεις στα θέματα του συλλόγου για μια ακόμα φορά θα τις δώσει η μαχητικότητα και οι αγώνες του κόσμου.

Τέλος ενημερώνουμε τους 45.000 ψηφοφόρους του κινήματος σε όλη την Ελλάδα και τους 6.500 Αθηναίους που μας τίμησαν με την ψήφο τους ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ενημέρωση και επίλυση των σημαντικών θεμάτων του συλλόγου και ειδικότερα για το γηπεδικό».Μπάσκετ Γυναικών: Δύσκολα ο ΠΑΟΚ, άνετα ο ΟΑ Χανίων
Μπάσκετ Γυναικών: Δύσκολα ο ΠΑΟΚ, άνετα ο ΟΑ Χανίων
ΑΕΚ-Περιστέρι 68-64: Νίκη τριάδας η Ένωση με εκρηκτικό τρίτο δεκάλεπτο (vids+pics)
ΑΕΚ-Περιστέρι 68-64: Νίκη τριάδας η Ένωση με εκρηκτικό τρίτο δεκάλεπτο (vids+pics)
Προφυλακιστέος ο «Μάξιμος Σαράφης» μετά την απολογία του
Προφυλακιστέος ο «Μάξιμος Σαράφης» μετά την απολογία του
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ρουπ
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ρουπ