Σκάνδαλο διακίνησης ερωμένων μέσω SMS συγκλονίζει την Πρέμιερ Λιγκ!

Σκάνδαλο διακίνησης ερωμένων μέσω SMS συγκλονίζει την Πρέμιερ Λιγκ!

Διάσημοι παίκτες, ανάμεσά τους και διεθνείς της Αγγλίας φέρονται να ανταλλάσουν φωτογραφίες, τηλέφωνα και διευθύνσεις σέξι γυναικών μέσω του BlackBerry Messenger. Τουλάχιστον οι μισοί είναι παντρεμένοι με παιδιά. Οι κοπέλες δεν έχουν ιδέα για το γαϊτανάκι...

Την ύπαρξη μυστικής ομάδας ποδοσφαιριστών που επικοινωνεί αποκλειστικά μέσω εφαρμογής του γνωστού κινητού τηλεφώνου με μοναδικό σκοπό την ανταλλαγή και διακίνηση σέξι γυναικών πρόθυμων για σεξ, αποκαλύπτει σήμερα η THE SUN και βάζει μπουρλότο στην Πρέμιερ Λιγκ (και σε πολλά σπίτια)…

Οι γυναίκες εμφανίζονται τόπλες ή ολόγυμνες στις φωτογραφίες και έχουν όλες τους κάνει σεξ τουλάχιστον με έναν από τους ποδοσφαιριστές του δικτύου.

Δεκαπέντε περίπου αθλητές εμπλέκονται στην υπόθεση –οι περισσότεροι μάλιστα παντρεμένοι με παιδιά ή έχουν φιλενάδες- με τα BlackBerry Messenger groups και οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν φωτογραφίες –ακατάλληλες για ανηλίκους- που «καίνε» πολύ κόσμο…

Τουλάχιστον τέσσερις πρωτοκλασάτοι σταρ του πρωταθλήματος είναι ή έχουν υπάρξει διεθνείς με την Αγγλία.

Η μυστική ομάδα των άτακτων ποδοσφαιριστών χωρίζεται σε δύο γκρουπ, το ένα λέγεται Brotherhood και το άλλο Hoodratz, και ανταλλάσει ερωτικές παρτενέρ οι οποίες είναι συνήθως groupies της Πρέμιερ Λιγκ.

«Προφανώς θα γίνει πολύ μεγάλη καταστροφή εάν κάποιος από αυτούς αποκαλυφτεί γιατί είναι παντρεμένοι και πολύ διάσημοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα και προσθέτει: «Ενας από τα μέλη της Αδερφότητας αγόρασε μάλιστα ένα ειδικό ακουστικό για να μην ακούει η σύντροφός του τα μηνύματα και αποκαλυφθεί η εξαθλιωμένη γελοιότητά τους».

Πρόσβαση στην ομάδα των εκλεκτών επιτράπηκε –με εξαίρεση του κανόνα- και σε έναν πολύ γνωστό πυγμάχο ενώ η δράση της εκτιμάται ότι ξεκίνησε τουλάχιστον έξι μήνες πριν, στην καρδιά της αγωνιστικής περιόδου.

«Η ιδέα ήταν να υπάρξει μια ασφαλής δίοδος επικοινωνίας των ποδοσφαιριστών που ήθελαν να κάνουν σεξ με κοπέλες για τις οποίες υπήρχαν διαθέσιμες φωτογραφίες, σχόλια, διευθύνσεις και συστάσεις από τα μέλη της ίδιας της ομάδας. Περισσότερες από 40 φωτογραφίες διαφορετικών γυναικών όλων των ηλικιών έχουν αλλάξει χέρια», αποκαλύπτει η πηγή της εφημερίδας.

«Πολλές φωτογραφίες τις έχουν τραβήξει οι ίδιες οι κοπέλες και τις έστειλαν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σχολιάζουν από κάτω ‘ουάου’ ή ‘είναι πολύ καυτή’. Οι κοπέλες, όμως, δεν έχουν ιδέα ότι οι φωτογραφίες τους διακινούνται από ποδοσφαιριστή σε ποδοσφαιριστή. Είναι κυρίως κορίτσια που προσπαθούν να προσεγγίσουν τους σταρ της Πρέμιερ Λιγκ στα μπαρ και οι οποίες θα έκαναν εύκολα σεξ μαζί τους. Είναι κορίτσια από το Μπέρμιγχαμ, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ… από όλη την Αγγλία», συνεχίζει η πηγή και εξηγεί: «Εάν ένας παίκτης από τον βορρά έχει αγώνα  στο Λονδίνο, μπορεί να διαλέξει ένα κορίτσι και να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να έχει συντροφιά».



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved