Εθνικός: «Προσηλωμένοι στον στόχο»

Εθνικός: «Προσηλωμένοι στον στόχο»

Το αβαντάζ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι στον Εθνικό μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Πλέον, οι παίκτες του Εθνικού έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον Ερμή και να πάνε τη διαφορά από την ομάδα του Κορυδαλλού στο +9.

Μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν ακόμα περισσότερα, ωστόσο κανείς στην ομάδα του Πειραιά δεν έχει στο μυαλό του εκείνο το ματς, αλλά με «όπλο» το καθαρό μυαλό και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που έχουν σαν ομάδα θα προσπαθήσουν να «κλείσουν» στόματα.

«Σίγουρα το +6 είναι μία σημαντική διαφορά που μας δίνει ένα αβαντάζ ,ωστόσο εμείς μπορούμε να το κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο αν κερδίσουμε την Τετάρτη. Όπως έχω ξαναπεί δεν κοιτάμε κανένα ματς ως μεγαλύτερο από τα άλλα. Και αυτό γιατί κάθε ματς χαρίζει τρεις βαθμούς η νίκη, ένα η ισοπαλία και κανένα ή ήττα.

Αυτό που θέλω και το ξέρουν οι παίκτες μου είναι ότι και στα 90 λεπτά του αγώνα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο που είναι η νίκη. Και όταν έχουμε παίξει έτσι, στην πλειοψηφία των αγώνων, έχουμε κερδίσει με πολύ καλές εμφανίσεις», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Εθνικού, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Όσο για την παρουσία του κόσμου, ο κ. Χατζηαλέξης, ήταν ξεκάθαρος: «Θέλουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα. Η δυναμική τους είναι τεράστια και η βοήθεια τους μεγάλη σε αυτό το ταξίδι που ξεκινήσαμε. Το Ελληνικό να είναι στα μπλε και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός, Ισίδωρος Χαλιμούρδας, επισήμανε: «Είναι ένα ακόμα σημαντικό ματς που ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι η νίκη θα μας δώσει ένα τεράστιο αβαντάζ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και στην τελική ευθεία για τα πλει οφ. Το ότι έχασε ο Ερμής δεν μας λέει τίποτα, γιατί σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη. Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτό μας βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Είμαστε οικογένεια, μας αρέσει να παίζουμε για αυτή την ομάδα, έχουμε ισχυρή διοίκηση που λείπει ακόμα και από ομάδες της Σούπερ Λίγκα και ένα κόσμο που είναι κοντά μας, όλο και περισσότερος, όσο περνάει ο καιρός. Θέλουμε την Τετάρτη τον κόσμο και πάλι κοντά μας δυνατά με φωνές και να είναι ο 12ος παίκτης μας σε αυτή την προσπάθεια».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved