«Τσάμπα μάγκα δεν κάνω κανένα»

«Τσάμπα μάγκα δεν κάνω κανένα»

Με τον Σωκράτη Κόκκαλη συνεχίζει ο Ολυμπιακός και μετά τις 14 Ιουνίου παρά το επικοινωνιακό «τρικ» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το Theplayer αποκαλύπτει

Δύο πόρτες έχει η ζωή.» τραγουδούσε ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης, γράφοντας την δική του ιστορία με το συγκεκριμένο άσμα και παραφράζοντας τον συγκεκριμένο στίχο , για να μπούμε και στο θέμα της εβδομάδας που δεν είναι άλλο από τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό και «δύο δρόμοι υπάρχουν στο λιμάνι. O εξής ένας: Σωκράτης Κόκκαλης».

 


Στην κρισιμότερη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του Πειραϊκού συλλόγου και μέσα στις επόμενες τρείς εβδομάδες οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα γίνει τελικά στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, αν θα υπάρξει , δηλαδή, κάποιος ή κάποιοι που θα μπουν συμμέτοχοι με τον Σωκράτη Κόκκαλη ή αν θα αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του «προέδρου των τίτλων».

 


Είμαι όμως σε θέση να γνωρίζω, παρά τα όσα γράφονται στο σημερινό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» για τα 100εκ.ευρώ, που θέλουν και καλά να βάλουν οι Μαρινάκης-Λαυρεντιάδης, ότι τέτοιο θέμα βάσει των σημερινών δεδομένων και των πληροφοριών που έχω, δεν υφίσταται! Επίσης σε σχέση με την χθεσινή τοποθέτηση-εξαγγελία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Κόκκαλης μόλις την πληροφορήθηκε, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω,  στο σπίτι του στην Μύκονο, όπου βρίσκεται για το τριήμερο «άφρισε».
Και να μπω τώρα στην διαδικασία να εξηγήσω τα όσα έγραφα και στην αρχή του κειμένου μου αλλά και σε ότι αφορά την τοποθέτηση-εξαγγελία, γιατί δεν πρόκειται περί  πρότασης, του Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Ο Σωκράτης Κόκκαλης και το έχω πει κατ' επανάληψη στην εκπομπή μου, στον SENTRA103.3,  είναι δεδομένο ότι πλέον δεν θέλει άλλο να ασχολείται με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, γιατί αυτό ήταν κάποτε ο Ολυμπιακός ο μεγάλος του έρωτας!
«Ξεχαρμάνιασε» για να το πούμε και Πειραιώτικα! Από όλες τις απόψεις.
Και όπως συμβαίνει συνήθως με τους μεγάλους έρωτες της ζωής μας κάπως έτσι πάντα καταλήγουν. Έδωσε την ψυχή του ο Κόκκαλης για τον Ολυμπιακό, τα λεφτά του , αμέτρητες ώρες στα γήπεδα, στις προετοιμασίες, στα γραφεία, σε συζητήσεις με μάνατζερ, με παράγοντες, αλλά και αμέτρητες ώρες επαφών και συζητήσεων με τον απλό κόσμο του Ολυμπιακού. Έκανε πολλά καλά και κατάφερε όχι μόνο να ξαναβάλει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, μετά την δεκαετία της «σφαλιάρας και του κορνέ», αλλά και να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη σε ότι αφορά τον πρόεδρο ή τον μεγαλομέτοχο που θα τον διαδεχτεί.

 

Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να καταγράψω το τι έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια, όπως δεν πρόκειται να μπω στον κόπο και να απαριθμήσω τα λάθη του Κόκκαλη, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός υπεύθυνος, που οδήγησαν τους Πειραιώτες στην φετινή «ιλαροτραγωδία».
Αυτό που απασχολεί αυτή την στιγμή τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι η επόμενη ημέρα, πολύ περισσότερο μετά και το Δ.Σ. της Πέμπτης και των όσων αποφασίστηκαν εκεί.

 

Με μοναδικό παίκτη τον Σ. Κόκκαλη και μετά τις 14 Ιουνίου

Διαβάστε λοιπόν εδώ για να γνωρίζετε.
Ο Ολυμπιακός και μετά τις 14 Ιουνίου με Κόκκαλη θα πορευτεί! Απλώς με διαφορετική λογική και με μεγάλες  αλλαγές των δεδομένων και των προσώπων, εντός και εκτός γραφείων ΠΑΕ, εντός και εκτός Ρέντη, εντός και εκτός «Γ.Καραϊσκάκης»! Κανένας Μαρινάκης, ήδη το έκανε γνωστό, κανένας Λαυρεντιάδης και γενικά κανένας Έλληνας επιχειρηματίας ή εφοπλιστής ή fund στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν θα διαθέσουν τα χρήματα που θέλει ο Σωκράτης Κόκκαλης για να φύγει από τον Ολυμπιακό ή για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το μόνο που κατάφερε χθες ήταν να κάνει ακόμα περισσότερο τον Σωκράτη Κόκκαλη, ουσιαστικά να μην θέλει ούτε καν να μπει στον κόπο να συζητήσει μαζί του. Δεν τον δίνει τσάμπα τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης! Το motto άλλωστε του προέδρου του Ολυμπιακού είναι ότι ο «τσάμπας» πέθανε. Και φυσικά όπως ο ίδιος πριν από 17  χρόνια ξεκίνησε να πληρώνει τα δισεκατομμύρια των δραχμών που χρωστούσε ο Ολυμπιακός, από τους «κλέφτες» που είχε μπλέξει η ομάδα του Πειραιά όλα τα προηγούμενα χρόνια,  έτσι και τώρα επιθυμεί όποιος θέλει να τον αγοράσει να αναλάβει τα πάντα και φυσικά να έχει και ο ίδιος την δυνατότητα να πουλήσει σε μία λογική τιμή το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών του!
Άλλωστε ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι «ιδέα», όπως θέλουν να πιστεύουν οι περισσότεροι, αλλά από την άλλη είναι και «μαγαζί πλατεία.»

 

Το επικοινωνιακό «τρικ» του Μαρινάκη

Ο Μαρινάκης  αυτό που προσπαθεί να πετύχει είναι να βάλει τον κόσμο του Ολυμπιακού απέναντι στον Κόκκαλη, λέγοντας τους ουσιαστικά, «ορίστε κύριοι εδώ είμαι, αλλά ο Κόκκαλης δεν την δίνει την ομάδα»! Προφανώς και ο ίδιος όμως και οι συνεργάτες του γνώριζαν πολύ καλά ότι τέτοια πρόταση δεν θα είχε ποτέ τύχη απέναντι σε έναν επιχειρηματία σαν τον Κόκκαλη! Το έλεγε και χθες ο Κόκκαλης,  στο φιλικό του και οικογενειακό του περιβάλλον στην Μύκονο, βλέποντας τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ «τσάμπα μάγκας δεν θα γίνει κανείς στην πλάτη την δική μου ή του Ολυμπιακού»!!!
Όσο για τα 50εκ.ευρώ, που υποθετικά θα βάλει ή θα έβαζε ο Μαρινάκης εφόσον θα έπαιρνε τον Ολυμπιακό , δεν θα τα έβαζε μόνος του. Μαζί του έχει και τον Σωκράτη Κομινάκη (πρόεδρος του Δ.Σ. της WIND), ο οποίος διαχειρίζεται και  fund και κάποια στιγμή θέλει να δει τον εαυτό του παράγοντα στον Ολυμπιακό, αλλά και κάποιους άλλους φίλους του επιχειρηματίες. Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, απλώς λόγω του πατέρα του και της σχέσης που είχε παλαιότερα με τον Ολυμπιακό, αλλά και λόγω του εκτοπίσματος του σε ότι αφορά και το οικονομικό του μέγεθος είναι ο άνθρωπος που φαίνεται σε όλη αυτή την διαδικασία.
 

 

 Ο Κόκκαλης θα εξακολουθεί λοιπόν και θα είναι το μεγάλο αφεντικό στην ομάδα του Πειραιά τουλάχιστον μέχρι και τις αρχές της νέας αγωνιστικής σεζόν, τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη και στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αναλόγως και με τα οικονομικά , αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα του Ολυμπιακού εκείνη την στιγμή, θα αποφασίσει και το πώς θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν.
Πλέον ο Σωκράτης Κόκκαλης θα λειτουργεί στον Ολυμπιακό ουσιαστικά ως διαχειριστής, τουλάχιστον μέχρι να βρει την ιδανική λύση για την ομάδα του και όχι ως πρόεδρος-οπαδός που τον γνώρισαν και τον λάτρεψαν τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού και οι κινήσεις του θα γίνονται βήμα-βήμα μέχρι το επόμενο, που στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ούτε ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι. μετέωρο! 
 

Υ.Γ. Καλή μας αρχή και ζητάμε λίγο κατανόηση τις πρώτες ημέρες. Γιατί το theplayer.gr θα γίνει ο αγαπημένος σας «παίχτης»!





Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved