ΤΖΟΚΕΡ: Τουλάχιστον 2,4 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας την Τρίτη

ΤΖΟΚΕΡ: Τουλάχιστον 2,4 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας την Τρίτη

Η κλήρωση για τα 2,4 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το  κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 21:30. 

Έξι συνεχόμενα τζακ ποτ μετρά το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ, που κληρώνει αύριο τουλάχιστον 2,4 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα, όπως και σε κάθε κλήρωση, μοιράζει το ποσό των 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι.

Η κλήρωση για τα 2,4 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 21:30.

Παναγιώτη Χρήστου, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα

Τους 47 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

Η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε ακόμη 3 τυχερούς 5άρηδες, που κέρδισαν έπαθλα των 100.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα, το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 47 τυχερούς 5άρηδες, με έναν από αυτούς να έχει στο δελτίο του πέντε επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία και να κερδίζει 500.000 ευρώ.

Ένας από τους νικητές του ΤΖΟΚΕΡ κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Παναγιώτη Χρήστου, που βρίσκεται στην οδό Αθηνών 118 στην Καλαμάτα. «Ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφεται στο κατάστημά μας, γεγονός που μας έδωσε μεγάλη χαρά. Το τυχερό δελτίο κόστισε 6 ευρώ και ήταν συμπληρωμένο με τυχαίες επιλογές αριθμών. Μακάρι να φέρουμε τύχη σε περισσότερους πελάτες του καταστήματος μας και, γιατί όχι, να αναδείξουμε και έναν νικητή σε κάποιο μεγάλο τζακ ποτ της πρώτης κατηγορίας», αναφέρει ο κ. Χρήστου.

Νίκη Σουργκούνη, υπάλληλος σε τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης

«Θέμα συζήτησης στην περιοχή»

Από την πλευρά της, η κα Νίκη Σουργκούνη, υπάλληλος στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Σταύρου Μπαρέτη 2, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζει: «Ο τυχερός 5άρης που βρέθηκε στο κατάστημα μας έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών μεταξύ των θαμώνων, αλλά και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής. Αν και δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, μας δίνει μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση που κάποιος πελάτης μας κέρδισε 100.000 ευρώ».

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε ΥπεύθυναBBC για Μαρινάκη: «Σεβαστείτε τους παίκτες», έλεγε στον διαιτητή
BBC για Μαρινάκη: «Σεβαστείτε τους παίκτες», έλεγε στον διαιτητή
Συγκίνηση στο στερνό αντίο για τον Ηλία Λογοθέτη
Συγκίνηση στο στερνό αντίο για τον Ηλία Λογοθέτη
Παρί Σεν Ζερμέν: Άρχισαν τα… καψώνια στον Εμπαπέ!
Παρί Σεν Ζερμέν: Άρχισαν τα… καψώνια στον Εμπαπέ!
Ετήσιες τακτικές κρισεις των αξιωματικών του στρατού - Αποφάσεις Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου
Ετήσιες τακτικές κρισεις των αξιωματικών του στρατού - Αποφάσεις Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved