Στοίχημα: Με την «αύρα» του Ζλάταν

Στοίχημα: Με την «αύρα» του Ζλάταν

Ο Σουηδός επιθετικός επέστρεψε και η Μίλαν αρχίζει να βρίσκει σιγά σιγά το ρυθμό της και να παίρνει τις νίκες που θέλει.

Με τον σταρ Ιμπραϊμοβιτς να σκοράρει το δεύτερο από τα δύο τέρματα της Μίλαν στην Σαρδηνία, οι «ροσονέρι» επέστρεψαν στις νίκες, κερδίζοντας την υπολογίσιμη φέτος Κάλιαρι με 2-0. Αυτή την φορά εκμεταλλεύτηκαν την καλή τους παρουσία στο γήπεδο, όμως χρειάζονται ανάλογα αποτελέσματα και την συνέχεια για να πλησιάσουν τις θέσεις της Ευρώπης. Ευκαιρία για κάτι καλό αποτελεί το κύπελλο, ειδικά σε αυτόν τον γύρο, που έχει να αντιμετωπίσει τη ντεφορμέ και ουραγό της Serie A Σπαλ που λίγο έλειψε  να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Αρτέμιο Φράνκι», όμως δέχθηκε γκολ στο φινάλε από την Φιορεντίνα για να χάσει με 1-0. Παρότι ανταγωνιστική αδυνατεί να φτάσει στις νίκες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμένει καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας. Στο κύπελλο έχει ήδη αγωνιστεί φέτος και μάλιστα προέρχεται από την επιβλητική πρόκριση με 5-1 επί της Λέτσε, όμως το εμπόδιο της Μίλαν και δη εκτός έδρας είναι ασφαλώς δυσκολότερο.

Επιτέλους νίκη για την Φιορεντίνα και παρότι συνοδεύτηκε με μέτρια εμφάνιση, επικράτησε της ουραγού Σπαλ εντός έδρας με 1-0. Πρώτο τρίποντο για τους «βιόλα» με τον Ιακίνι στον πάγκο τους και μετά από καιρό στο πρωτάθλημα, παίρνοντας μια μεγάλη ανάσα για την συνέχεια. Έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν, το κύπελλο αποτελεί διέξοδος για κάτι καλό φέτος, όμως η τύχη τους γύρισε την πλάτη, όντας απέναντι στην Αταλάντα τόσο νωρίς στην σεζόν. Εδώ και καιρό εκτός ο πολύτιμος εξτρέμ Ριμπερί. Έκλεψε τις εντυπώσεις στο γειτονικό ντέρμπι η Αταλάντα και παραλίγο δεν κέρδισε εκτός έδρας της Ίντερ (1-1). Αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Μουριέλ στο 88′, που θα πιστοποιούσε και την ανωτερότητα της στο γήπεδο.

Νικήτρια βγήκε από το ντέρμπι με την Ρόμα η Γιουβέντους, κερδίζοντας στο «Ολίμπικο» με 2-1. Από νωρίς μπροστά στο σκορ, ενώ στο φινάλε γλίτωσε αρκετές φορές την ισοφάριση. Αυτό που μετράει είναι πως η ομάδα του Σάρι πέρασε μόνη πρώτη στον πίνακα της Serie A, όπου θέλει να παραμείνει μέχρι και το φινάλε. Στα καλύτερα της βρίσκεται πλέον η Ουντινέζε, καθώς έπρεπε να φτάσουμε μέσα Ιανουαρίου για να πετύχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Πιο πρόσφατη αυτή επί της Σασουόλο με 3-0, παίζοντας με καλή ψυχολογία λόγω των πρόσφατων θετικών της εμφανίσεων.

ΜΙΛΑΝ-ΣΠΑΛ    1              1.50

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ              over 2,5                1.65

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ            over 2,5                1.60



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved