Αποστολές εκτός έδρας για τους «αιώνιους» στην Euroleague

Αποστολές εκτός έδρας για τους «αιώνιους» στην Euroleague

  • Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και το «20 και Κάρφωσες» στους αγώνες Ζαλγκίρις Κάουνας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός

Μια ακόμα διαβολοβδομάδα της Euroleague ξεκινά, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό να έχουν εκτός έδρας αποστολές.

Σήμερα, στις 19:30, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει, στο Κάουνας, τη Ζαλγκίρις και στις 21:30 ο Ολυμπιακός, στο Μόναχο, τη Μπάγερν. Θα ακολουθήσουν οι νέες εκτός έδρας αναμετρήσεις, του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου την Πέμπτη και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Μπάγερν Μονάχου την Παρασκευή.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα με 105-106, μετά από δύο παρατάσεις, από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ. Έχουν 4 νίκες και 4 ήττες στις 8 πρώτες αγωνιστικές. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με  83-74 τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και επέτρεψαν στις επιτυχίες. Ο απολογισμός τους είναι 3 νίκες και 5 ήττες.

Συνδυασμός νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες της ένατης αγωνιστικής της Euroleague, Ζαλγκίρις Κάουνας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός. 

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, τα τρίποντα των δύο ομάδων, το ημίχρονο-τελικό, τους head to head πόντους παικτών, το ημίχρονο και την περίοδο με τους περισσότερους πόντους.

Σε όλους τους αγώνες της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».


Τουρκία: «Ξηλώνουν» 149 διαιτητές λόγω στοιχηματισμού
Τουρκία: «Ξηλώνουν» 149 διαιτητές λόγω στοιχηματισμού
ΕΛΤΑ: Σε πρώτη φάση αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων σε αστικά κέντρα
ΕΛΤΑ: Σε πρώτη φάση αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων σε αστικά κέντρα
Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρέλαβε το «χρυσό παπούτσι» για τη σεζόν 2024-25
Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρέλαβε το «χρυσό παπούτσι» για τη σεζόν 2024-25
Βόλεϊ Γυναικών: Εύκολα ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ «λύγισε» τον Πανιώνιο
Βόλεϊ Γυναικών: Εύκολα ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ «λύγισε» τον Πανιώνιο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved