Οι επιθέσεις τη διαφορά

Οι επιθέσεις τη διαφορά

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει αρκετές… πίκρες την τελευταία δεκαετία στα Final-4, θα προσπαθήσει για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, κόντρα στην έκπληξη της Αναντολού Εφές. Απογοήτευση στη Φενέρμπαχτσε, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προβάδισμα για τη νίκη στον αγώνα της «παρηγοριάς».

18:30: ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Μικρός τελικός)

Η Φενέρμπαχτσε, το μεγάλο φαβορί πριν το Final-4 για την κατάκτηση του τίτλου και πρώτη στην κανονική περίοδο, διαλύθηκε στον ημιτελικό από την Αναντολού Εφές με 92-73, Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέδωσε την εύκολη ήττα στα πολλά προβλήματα τραυματισμών, που έπληξαν την ομάδα του και την πήγαν στο Final-4 με ελλιπή προετοιμασία. Λοβέρν, Ντατόμε απουσιάζουν, οι Βέσελι, Κάλινιτς έπαιξαν με ελάχιστες προπονήσεις και έτσι η Φενέρ παρουσίασε κάκιστο πρόσωπο κόντρα στην Εφές, γνωρίζοντας την ήττα.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης προηγούνταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ημιτελικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως τα προβλήματα με τα φάουλ και τα λάθη του Σέρχιο Γιουλ ήταν καθοριστικά στο φινάλε για την ήττα με 95-90 και τον αποκλεισμό από τον τελικό. Στον μικρό τελικό ωστόσο μετρά η απογοήτευση, η περισσότερο… απογοητευμένη δείχνει η Φενέρ, που δεν περίμενε τον αποκλεισμό από την Εφές. Εμπιστοσύνη στη Ρεάλ για τη νίκη στον τελικό της παρηγοριάς, σε τιμή 1,50 στον ΟΠΑΠ.

21:30: ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Τελικός)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε τη μεγάλη επιστροφή στον ημιτελικό με την πληρέστατη Ρεάλ Μαδρίτης, με κορυφαίους τους Σέρχι Ροντρίγκεθ, Νάντο Ντε Κολό και Ουίλ Κλάιμπερν επικράτησε με 95-90 και πήρε την πρόκριση στον τελικό. Μια ΤΣΣΚΑ Μόσχας που μπορεί να συμμετέχει σε όγδοο σερί Final-4 και δέκατο στα τελευταία έντεκα, ωστόσο έχει μόλις μία κατάκτηση, το 2016 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Αντιμετωπίζει μια ακόμα τουρκική ομάδα, την εκπληκτική Αναντολού Εφές, η οποία διέλυσε στον «εμφύλιο» τη Φενέρμπαχτσε με 92-73. Με οδηγούς τους Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίτσιτς, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανε τη μεγάλη έκπληξη, απουσίαζε 17 χρόνια από τα Final-4 αλλά εμφανίστηκε έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού, αξιοποιώντας την υπεροπλία της στην επίθεση.

Οι δύο ομάδες έχουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο και μπορούν να ανεβάσουν την παραγωγικότητα και στον τελικό, το line είναι τοποθετημένο στους 165,5 πόντους, μπορεί να ξεπεραστεί σε τιμή 1,80 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(18:30): ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ.: 2 (1,50)
(21:30): ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Over 165,5 π. (1,80)



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved