Ψέματα με… αποδείξεις!
In Time

Ψέματα με… αποδείξεις!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Ρε που έχουμε μπλέξει! Μιλάμε ο άνθρωπος ξεπέρασε και τον… πινόκιο.

Για τον Νίκο Πιτσίλκα μιλάμε που προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σε πρόσφατη συνέντευξή του, αλλά πώς να τα δικαιολογήσεις με αλήθειες;

Ψέματα τόσα, που ο Αίσωπος μπροστά του είναι ερασιτέχνης.

Και εξηγεί ο πασέρ:

Στην προσπάθειά του ο επικεφαλής της ΚΕΔ, επαναλαμβάνουμε: ο άνθρωπος αυτός είναι επικεφαλής της ΚΕΔ, να πείσει ότι δεν μεροληπτούσε στους ορισμούς του όλη τη χρονιά, ξεστόμισε ότι ο γιός του έπαιξε τα λιγότερα παιχνίδια από τους νεοεμφανιζόμενους διαιτητές.

Το άκουσαν αυτό πολλοί και απόρησαν. Διότι σαν πολλά ήταν τα ματς που είχε παίξει ο Βασιλάκης φέτος. Έλα όμως που τα… γατόνια της διαιτησίας κρατάνε… στατιστικά και γελούσαν.

Ακόμα και διεθνείς διαιτητές που έβλεπαν τον Βασιλάκη να ξημεροβραδιάζεται στις τριπλέτες και αυτοί να είναι στην εξέδρα.
Θέλετε και το… σχετικό; Πάρτε και το σχετικό που έλεγε κι ο Ευάγγελος Βενιζέλος:

Τους περισσότερους ορισμούς της χρονιάς που ολοκληρώθηκε είχαν οι Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πουρσανίδης και Βάσω Τσαρούχα με 30 αγώνες. Ακολουθούσε ο Πέτρος Παπαπέτρου με 29 και πέμπτος στη σειρά με 28 αγώνες (μάλιστα τους περισσότερους από αυτούς ως πρώτος διαιτητής) είναι ο Βασίλης Πιτσίλκας! Έναν αγώνα περισσότερο από τον Ιωάννη Φούφη με την μεγάλη εμπειρία ο οποίος «σφύριξε» 27! Τα συμπεράσματα δικά σας. Και επειδή λατρεύουμε να… ψάχνουμε, την προηγούμενη σεζόν, στην προ ΚΕΔ-Πιτσίλκα εποχή είχε μόλις 12 αγώνες στην κανονική περίοδο και 1 αγώνα στα play offs! Μιλάμε για αλματώδη πρόοδο… Βλέπετε εσείς να έχει παίξει τα λιγότερα παιχνίδια όπως ισχυρίστηκε στη συνέντευξη ο μπαμπάς του;

Καταλαβαίνετε τα… οργιώδη ψέματα έτσι; Ο… αδικημένος από τον πατέρα του Βασίλης Πιτσίλκας έχει παίξει ελάχιστα ματς λιγότερα από διαιτητές με χρόνια πορείας στην Basket League!

Για τέτοια ισονομία μιλάμε. Α! Και ούτε μια τιμωρία. Τίποτε! Όπως του έγραφαν στην αρχή οι παρατηρητές: «Διαιτητής που δείχνει εμπειρία και κρατάει το ματς».

Ντράπηκαν και οι αγιογράφοι με τις εκθέσεις. Κι ας ψάχνουμε ακόμα να βρούμε γιατί δεν έδωσε το φάουλ του Βεζένκοφ στον Παπαδάκη ή αν τελικά είναι φάουλ μετά το σουτ ή τελικά αν ξέρει να μετράει την παράβαση των 8’’ κι άλλα πολλά…

Το θέμα όμως δεν είναι αν και πόσα ψέματα λέει ο Πιτσίλκας. Είναι ότι ο… θεσμός βλέπει τον επικεφαλής της ΚΕΔ που Ο ΙΔΙΟΣ όρισε και στηρίζει να κοροϊδεύει στα μούτρα τους πάντες για χάρη του γιού του.
Του… θεσμού του είπαν για τα χονδροειδή ψέματα του Πιτσίλκα; Του είπαν ότι γελάει ο κόσμος με την συνέντευξη-αυτοθαυμασμού που έδωσε ο υφιστάμενός του;

Ο πασέρ…



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved