Αισιοδοξούν για Χαλπερίν
Την αισιοδοξία τους πως θα καταφέρουν να επανεντάξουν στις τάξεις τους το Γιοτάμ Χαλπερίν εκφράζουν οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Διοικητικό στέλεχος της ισραηλινής ομάδας, το οποίο όμως προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε σε ΜΜΕ της χώρας πως ο Ισραηλινός γκαρντ του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του: «Θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε, αρκεί να κάνουμε τους κατάλληλους χειρισμούς». Πρόσθεσε, πάντως, πως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται -προς το παρόν τουλάχιστον- δεδομένο, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε, ενώ ο προπονητής της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ, είχε στείλει από την πρώτη στιγμή το μήνυμά τους στους διοικούντες, όταν προ μηνός είχε δηλώσει πως επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του.