Μπαρτσελόνα: Με Μίροτιτς στο Clasico!
Ο Νίκολα Μίροτιτς θα αγωνιστεί κανονικά στο μεγάλο παιχνίδι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Liga Endesa
Σε... θέση μάχης τέθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς ενόψει του μεγάλου ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, είχε κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένος!
Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ βγήκε αρνητικός στο τελευταίο μοριακό τεστ, στο οποίο υποβλήθηκε και μπορεί να τον υπολογίζει για τη «μάχη» της Κυριακής (23/1, 19:30) για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Προφανώς, λόγω της ασθένειας την οποία πέρασε και εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχει ρυθμό, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε φουλ ένταση και ο Λιθουανός τεχνικός θα κρίνει μαζί με το σταφ του το πόσο θα τον χρησιμοποιήσει.
? @NikolaMirotic33, disponible ante el Real Madrid
— Barça Basket (@FCBbasket) January 22, 2022
? Ha dado negativo en el último PCR realizado y estará con el equipo: https://t.co/dWl3f7yo1h pic.twitter.com/7u3TN03Nd9