Άρης: Πρόβλημα με Αγγέλου, Μποχωρίδη

Άρης: Πρόβλημα με Αγγέλου, Μποχωρίδη

Ανακούφιση για τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, καθώς απέφυγε τα χειρότερα από τον τραυματισμό που υπέστη στο νικηφόρο ευρωπαϊκό παιχνίδι, για το FIBA Europe Cup, με την Ντνίπρο (14/11), αλλά επιπλέον «πονοκεφάλους» ενόψει της, εντός έδρας, αναμέτρησης, για την 6η αγωνιστική της Basket League, με το Περιστέρι (18/11, 17.00), καταγράφεται στον Αρη.

Ο Γιώργος Αγγέλου, ειδικότερα, έκανε σήμερα εισαγωγή στην κλινική, με την οποία συνεργάζεται η ΚΑΕ, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, έχοντας ανεβάσει πυρετό, ενώ ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού αισθάνεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αμφότεροι οι παίκτες δεν είναι βέβαιο πως θα καταστεί εφικτό να συμπεριληφθούν στα πλάνα του Βαγγέλη Αγγέλου για το ματς με το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη.

Με ειδικό ατομικό πρόγραμμα, επιπλέον, υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Παναγιώτη Μπουτοβίνου, κινήθηκε σήμερα ο Γκάρι Μπελ. Ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στο δεξί ώμο, ο οποίος του στέρησε την παρουσία στον αγώνα με την Ντνίπρο.

Ο Σλαφτσάκης, τέλος, άρχισε εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για το διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο (σ.σ. υπήρχαν φόβοι για κάταγμα) που αποκόμισε στη μάχη με τους Ουκρανούς.



Δολοφονία Καλαμαριά: Πήρε και νέα προθεσμία ο 23χρονος
Δολοφονία Καλαμαριά: Πήρε και νέα προθεσμία ο 23χρονος
Σάκοτα: «Δικαιούμαστε να είμαστε πρώτοι»
Σάκοτα: «Δικαιούμαστε να είμαστε πρώτοι»
Παναθηναϊκός: «Πετάει» για Ανδαλουσία με τον Κώτσιρα στην αποστολή
Παναθηναϊκός: «Πετάει» για Ανδαλουσία με τον Κώτσιρα στην αποστολή
ΑΕΚ: Με τον Μπράουν η αποστολή για τον αγώνα με την Άλμπα
ΑΕΚ: Με τον Μπράουν η αποστολή για τον αγώνα με την Άλμπα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved