ΚΕΔ: Μηνύσεις και κρατήσεις!

ΚΕΔ: Μηνύσεις και κρατήσεις!

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της ΚΕΔ για την κλήρωση των διαιτητών των δύο πρώτων τελικών στην Basket League, καθώς ο Στέλιος Συμεωνίδης κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, έπειτα από μήνυση των Γκόντα και Φούφη.

Οι δύο Έλληνες διαιτητές έδωσαν το «παρών» στην συνεδρίαση της επιτροπής της Ομοσπονδίας, ζητώντας να μάθουν κατά πόσο θα βρίσκονται στην κλήρωση για τα δύο πρώτα ματς στους τελικούς της Basket League, μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού. Όμως, η απάντηση που πήραν από τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη ήταν αρνητική.

Αμέσως μετά, οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης βρέθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ, το οποίο βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία της ΕΟΚ στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του Γιώργου Βασιλακόπουλου, του ΔΣ της Ομοσπονδίας και της ΚΕΔ, με την αιτιολογία πως είναι παράνομη η απουσία τους από την κλήρωση για τους τελικούς.

Λίγες ώρες αργότερα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κατά την έξοδό του από τα γραφεία βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών που του ζήτησαν να μεταφερθεί στο Αστυνομικό τμήμα, αλλά έπειτα από παρέμβαση δικηγόρου αποχώρησε κανονικά.

Αντίθετα, στο τμήμα έμεινε για αρκετή ώρα ο Στέλιος Συμεωνίδης, ο οποίος οδηγήθηκε εκεί κατά την έξοδό του από την ΚΕΔ. Λίγες ώρες αργότερα, ο Εισαγγελέας υπηρεσίας τον άφησε να φύγει, αλλά προκλήθηκε ένταση μεταξύ του επικεφαλής της Επιτροπής με τον Γκόντα, οι οποίοι λογομάχησαν και ακολούθησαν νέες μηνύσεις από τις δύο πλευρές για εξύβριση. Τελικά, ο Εισαγγελέας υπηρεσίας έδωσε την έγκρισή του για να αφεθούν άπαντες ελεύθεροι.



«Έπνιξε» την Βουλιαγμένη και πέρασε στο Final-4 ο Παναθηναϊκός
«Έπνιξε» την Βουλιαγμένη και πέρασε στο Final-4 ο Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντέ Ραϊχανί
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντέ Ραϊχανί
Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς για την υπόλοιπη καριέρα μου»
Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς για την υπόλοιπη καριέρα μου»
Ζαμπίδης vs Mayweather: Ένα event πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο νομίζουμε
Ζαμπίδης vs Mayweather: Ένα event πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο νομίζουμε
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved