Χαλαρής: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος»

Χαλαρής: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος»

Η Πεύκη κατάφερε να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, ο Κώστας Χαλαρής όμως δεν θα την ενισχύσει τη νέα χρονιά.

Επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στους νεοφώτιστους στο 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής την καινούρια αγωνιστική περίοδο. Με μακροσκελή ανακοίνωσή του παραδέχθηκε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τις στιγμές που έζησε στην Πεύκη, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον προπονητή Κώστα Κοντομηνά, στον οποίο άλλωστε χρωστάει την ενασχόλησή του με το μπάσκετ.

Η ανακοίνωση: «Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ξεκίνησε η δεύτερη θητεία μου στο ανδρικό τμήμα του Α.Ο. Πεύκης. Τρία χρόνια μέσα στα όποια έζησα πράγματα και καταστάσεις που δεν φανταζόμουν πως θα ζούσα. Ανόδους, τελικό Κυπέλλου Αθηνών, τρεις διαφορετικές κατηγορίες εκ των οποίων η μία Εθνική, νίκες, ήττες, πλέι οφ, ταξίδια… Απίστευτες εμπειρίες και συναισθήματα, τα οποία δεν θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ. Όλα τα ωραία, όμως, έχουν δυστυχώς και ένα τέλος. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου πλέον δεν μου επιτρέπουν να ακολουθώ το πρόγραμμα της ομάδας, οπότε αυτό το τέλος για εμένα έχει έρθει.

Θέλω να ευχαριστήσω και από εδώ τον πρόεδρο της ομάδας Θοδωρή Μακρυνιώτη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου όλο αυτό τον καιρό. Εν συνεχεία όλα τα παιδιά που ήμασταν μαζί αυτές τις τρεις χρονιές, οι οποίοι ήταν οι πρωταγωνιστές αλλά και αυτοί που έκαναν πραγματικότητα όλες αυτές τις καταστάσεις που βιώσαμε. Επίσης, όλους τους ανθρώπους είτε ήταν εντός ομάδας είτε στην κερκίδα οι οποίοι μοιράστηκαν την αγωνία μας, την έντασή μας και μας συμπαραστάθηκαν. Τελευταίο αφήνω τον καλό μου φίλο Κώστα Κοντομηνά, στον οποίο χρωστάω την ενασχόλησή μου με το μπάσκετ και κατά συνέπεια όλα τα παραπάνω. Του είμαι ευγνώμων και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον πάγκο της ομάδας, γιατί άνθρωποι σαν αυτόν σπανίζουν, ειδικά σε αυτό το χώρο. Να είστε όλοι καλά κι εδώ θα είμαστε να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες της ομάδας!».



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved