Βασιλόπουλος: «Μας είχαν ξεγραμμένους»

Βασιλόπουλος: «Μας είχαν ξεγραμμένους»

Βασικός στόχος του Παγκρατίου στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ήταν και παραμένει η παραμονή, σύμφωνα με το Φώτη Βασιλόπουλο.

Το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου πανηγύρισε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ψυχικού, κάνοντας την έκπληξη της 17ης αγωνιστικής. Ο 27χρονος γκαρντ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, μίλησε για το «διπλό» των «ροσονέρι» στο Ψυχικό, το επόμενο ματς με την Καβάλα, αλλά και τους στόχους τους στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Φώτη, πετύχατε τη μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση. Θεωρείς ότι σε πολλά παιχνίδια έχετε αδικήσει τον εαυτό σας;
«Θεωρώ ότι είμαστε νέα ομάδα. Από πέρυσι έχουμε μείνει 2-3 παιδιά. Έχουμε δουλέψει, όμως, πάρα πολύ με τους προπονητές και το γυμναστή. Ως στόχο είχαμε την παραμονή. Κάποιοι, βέβαια, στα Χριστούγεννα μας είχαν ξεγραμμένους κι έλεγαν ότι είχαμε ήδη πέσει. Αν εξαιρέσουμε ένα ματς, με την ΑΕΚ, όλα τα άλλα παιχνίδια τα έχουμε παλέψει. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και κάτι καλύτερο, όμως είμαστε μέσα στους στόχους μας».

-Το πρωτάθλημα της Α2 χαρακτηρίζεται ως το πρωτάθλημα των εκπλήξεων. Πιστεύεις ότι μπορεί το Παγκράτι να διεκδικήσει την άνοδο;
«Όχι, σε καμία περίπτωση, η ομάδα δεν έχει φτιαχτεί για αυτό. Η ομάδα χτίστηκε για ένα συγκεκριμένο σκοπό κι αυτό το στόχο κυνηγάμε. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς και προσπαθούμε οι υπόλοιποι παίκτες να παίξουμε και για αυτούς που λείπουν. Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα, κάνει μεγάλη προσπάθεια. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει υγεία. Εμείς σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη και ότι είναι να έρθει ας έρθει. Πάντως, στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη σωτηρία».

-Τώρα, ακολουθεί το παιχνίδι με την Καβάλα. Ποια σημεία θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
«Η Καβάλα για εμένα, από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή, παίζει το καλύτερο μπάσκετ. Είναι ένας προπονητής, ο οποίος γνωρίζει την κατηγορία κι έχει δουλέψει με τα περισσότερα παιδιά. Η Καβάλα έχει εξαιρετικό ρόστερ. Θεωρώ ότι θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να καταφέρουμε να περιορίσουμε 2-3 καλούς παίκτες της Καβάλας. Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και θα κερδίσει ο πιο ψύχραιμος και ο πιο τυχερός».

-Ποιο είναι πλέον το μπασκετικό όνειρό σου;
«Έχω κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή μου και στο μπάσκετ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αυτό που συμβαίνει φέτος στο Παγκράτι με καλύπτει. Υπάρχει υγεία στην ομάδα και το διασκεδάζω αυτό που κάνω. Κι από τη στιγμή που το διασκεδάζω θα συνεχίσω να το κάνω».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved