Σφαιρόπουλος: «Καλύτερα από πριν ο Πανιώνιος» (photos)

Σφαιρόπουλος: «Καλύτερα από πριν ο Πανιώνιος» (photos)

Βελτιωμένη εικόνα πρέπει να δείξει ο Πανιώνιος κόντρα στη φινλανδική Μπίσονς για το Γιούροκαπ, σύμφωνα με τον προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Παίζουμε με έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο. Έχει κάνει δύο νίκες και έχει γνωρίσει δύο ήττες με μικρές διαφορές. Κάτι, που δείχνει ότι μπορεί να ‘χτυπάει’ όλα τα ματς. Έχει μια βάση Φινλανδών παικτών με τους δύο διεθνείς Τούκα Κότι, Μίκο Κοϊβίστο να ξεχωρίζουν. Έχει ακόμη στο ρόστερ της τον παλιό γνώριμο της ομάδας μας, Μπιλ Κιζ και μια πλειάδα Αμερικανών μπασκετμπολιστών, στην οποία προστέθηκε πρόσφατα ο Τζον Ουίλιαμσον. Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά καθήκοντα μας και να λειτουργήσουμε καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα μας, στην επίθεση. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να έρθει στο Ελληνικό να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο μιας αρκετά ποιοτικής ομάδας».

Από την πλευρά του, ο 28χρονος φόργουορντ των Νεοσμυρνιωτών, Κέβιν Λάνγκφορντ, επισήμανε: «Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, που έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς στην πρώτη φάση του Eurocup. Είναι σημαντικός αγώνας για τους δύο αντιπάλους και ιδιαίτερα για εμάς που προερχόμαστε από δύο ήττες στην διοργάνωση και χρειαζόμαστε την νίκη. Η άμυνα και τα ριμπάουντ μας ‘πλήγωσαν’ στις ήττες από την Νεπτούνας και την Μπεσίκτας. Δουλέψαμε πολύ σε αυτούς τους δύο τομείς τις προηγούμενες ημέρες και είναι σημαντικό να παίξουμε «σκληρή» άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ, να εκτελέσουμε το παιχνίδι μας στην επίθεση και να παίξουμε ομαδικά».

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Σφαιρόπουλο και τον Λάνγκφορντ:



Seattle SuperSonics: Η νοσταλγία μπορεί να γίνει πραγματικότητα
Seattle SuperSonics: Η νοσταλγία μπορεί να γίνει πραγματικότητα
Χωρίς ταξί και την Τετάρτη - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του κλάδου
Χωρίς ταξί και την Τετάρτη - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του κλάδου
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εκτός για μια εβδομάδα με πρόβλημα στο γόνατο
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εκτός για μια εβδομάδα με πρόβλημα στο γόνατο
Προκλητικός Μπαρτζώκας σε Μπόλντουιν: «Σε αγαπάμε για αυτό που έκανες με τον Παναθηναϊκό»
Προκλητικός Μπαρτζώκας σε Μπόλντουιν: «Σε αγαπάμε για αυτό που έκανες με τον Παναθηναϊκό»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved