Τακιανός: «Υπάρχει όραμα στον ΟΦΗ»

Τακιανός: «Υπάρχει όραμα στον ΟΦΗ»

Με πλάνο τριετίας δουλεύει στον ΟΦΗ ο Φώτης Τακιανός, που βρίσκεται μία… ανάσα από την παραμονή του στο Ηράκλειο.

Ο 44χρονος τεχνικός, με δηλώσεις του στο Athletic Radio 104.2, εξήγησε πως έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους διοικούντες τους Κρητικούς για την ανανέωση του συμβολαίου του κι εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα καταφέρουν να φτιάξουν μια ομάδα κόσμημα για την πόλη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την παραμονή του στον ΟΦΗ: «Έχουμε έρθει με τον ΟΦΗ σε καταρχήν προφορική συμφωνία. Υπάρχουν ακόμα κάποια ανοιχτά θέματα, αλλά πιστεύω ότι και αυτά θα λυθούν. Υπάρχει διάθεση όλα να ξεπεραστούν και αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η συνεργασία μας θα πάνε όλα καλά».

Για το δύσκολο φετινό καλοκαίρι: «Και φέτος το καλοκαίρι είναι δύσκολο. Έχουμε νέο πρόεδρο, τον κ. Δανδάλη, που έχει μπει μπροστά κι προσπαθεί και αυτός να δώσει λύσεις. Χαίρομαι που πήραν απόφαση να αγωνιστεί η ομάδα στην Α2 και του χρόνου, γιατί θα πήγαινε στράφι η περσινή μας χρονιά. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει συνέχεια και αν και υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν, επειδή στην ομάδα βρίσκονται άνθρωποι που την αγαπούν, είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεραστούν».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραμονή του στον ΟΦΗ, αν κι είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Θέλω να δουλέψω με πλάνο τριετίας. Στον ΟΦΗ υπάρχει ένα όραμα που συμφωνεί με το δικό μου. Υπάρχουν στην ομάδα νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες. Πέρυσι «μάτωσαν» για την ομάδα και τα κατάφεραν. Με προσέγγισαν ομάδες αν και ήξεραν ότι εγώ περίμενα τον ΟΦΗ και δύσκολα θα έφευγα αν δεν είχε ξεκαθαριστεί πλήρως το τοπίο.  Δεν με άγγιξαν, πάντως, γιατί μου φάνηκε ότι η συνεργασία μας θα ήταν πρόσκαιρη και όχι με ορίζοντα χρόνων με παραγωγή παικτών. Με τον ΟΦΗ έχω δεθεί και αυτό είναι αμοιβαίο».

Για την περσινή σεζόν: «Η ομάδα φτιάχτηκε πέρυσι την τελευταία στιγμή. Ήταν ιδιάζουσα κατάσταση και για αυτό επειδή κάναμε ελλιπή προετοιμασία είχαμε τραυματισμούς. Ο ΟΦΗ, όμως, τα κατάφερε κι έμεινε στην κατηγορία και πάνω σε αυτήν την παραμονή θα «χτιστεί». Δώσαμε όλοι το 100% των δυνάμεών μας και μέτρησε ο εγωισμός μας. Είναι ένα παράσημο και για εμένα η παραμονή μας, που ισοδυναμούσε με κατάκτηση τίτλου».

Για τη διαμόρφωση του ρόστερ: «Η περσινή σεζόν πέρασε και τώρα θα διαμορφώσουμε το ρόστερ μας. Είναι όλοι οι παίκτες μας ελεύθεροι κι έχουν δεχθεί προτάσεις και από ομάδες της πόλης μας, του Ηρακλείου, χαμηλότερων κατηγοριών. Όλες οι ομάδες θέλουν παίκτες από τον ΟΦΗ κι αυτό κάτι δείχνει. Η απόφαση, πάντως, είναι των παικτών. Θα τους κάνουμε προτάσεις, αν και το μπάτζετ μας δεν είναι υψηλό και το ξέρουν. Πάντως, προσωπικά δεν θα «χτυπούσα» παίκτες άλλης ομάδας της πόλης μου όταν ήξερα ότι υπάρχουν ανοιχτά θέματα σε αυτήν και είναι υπό κατασκευήν. Καθένας κρίνεται από τις ενέργειές του και τις επιλογές του».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Τους θέλουμε δίπλα μας. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ομάδα κόσμημα για την πόλη, κάτι το θαυμαστό. Χτίζουμε σε υγιείς βάσεις και από το μηδέν. Ο κόσμος θα πρέπει να μας αγκαλιάσει και τον καλώ να μας βοηθήσει περισσότερο».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved