Κύπελλο Ελλάδας: Η φόρα του ΚΑΟΔ και η «πρώτη» του Κολοσσού

Κύπελλο Ελλάδας: Η φόρα του ΚΑΟΔ και η «πρώτη» του Κολοσσού

Με το παιχνίδι ΚΑΟΔ-Κολοσσός Ρόδου στη Δράμα συνεχίζεται την Τετάρτη (3/10, 17:00) η Γ’ φάση (προημιτελικά) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Δραμινοί προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση επί Ικάρου Καλλθέας, Ικάρων Σερρών και Αίολου Τρικάλων και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ οι Ροδίτες δίνουν το πρώτο τους επίσημο ματς.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αν και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή των «θαλασσί» για τη Δράμα.

Αναλυτικά, οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Μηνάς Γκέκος: Γιώργος Καλαϊτζής, Μάρκους Χάτεν, Γιάννης Γεωργαλής, Δημήτρης Καλαμπόκης, Τζος Ντόλαρντ, Δημήτρης Τσαλδάρης, Κέβιν Λάνγκφορντ, Λαρόν Ντέντι, Φάνης Κουμπούρας, Άλεξ Βουγιούκας, Μανώλης Κουκουλάς και Αλέξανδρος Αυγενικός.

Ο ΚΑΟΔ κάλεσε με ανακοίνωσή του τους φίλους του να βρεθούν στο γήπεδο: «Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 17.00 στο γήπεδο Κραχτίδη θα διεξαχθεί ο προημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Δράμας να βρεθεί στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στους παίκτες της ομάδας μας στον αγώνα που θα κρίνει την είσοδο στους «4» της διοργάνωσης. Όλοι στο γήπεδο να υποστηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα».

Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών έχουν ως εξής:

30/09/2012

ΕΚ Καβάλας – ΑΓΟ Ρεθύμνου 77-74

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Δ.Κραχτίδη 17.00 ΚΑΟ Δράμας – Κολοσσός Ρ. Φούφης, Γκούμας, Πουρσανίδης (Μπακάλης)

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Χριστοδούλου, Πηλοϊδης, Βαρδάλος (Σγουρός)
ΣΕΦ 19.00 ΑΕ Ν.Κηφισιάς – Ολυμπιακός Αφεντουλίδης, Ανδρικόπουλος, Θεωνάς (Καρούσης)



Στην Παρτιζάν ο Οσετκόφσκι
Στην Παρτιζάν ο Οσετκόφσκι
Η Equipe αποκαλύπτει συμφωνία Μαρσέιγ με Σπαρτάκ Μόσχας για την πώληση του Ουναΐ
Η Equipe αποκαλύπτει συμφωνία Μαρσέιγ με Σπαρτάκ Μόσχας για την πώληση του Ουναΐ
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων: Στη ζώνη του υποβιβασμού η Ελλάδα - Οι επιδόσεις των αθλητών μας
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων: Στη ζώνη του υποβιβασμού η Ελλάδα - Οι επιδόσεις των αθλητών μας
Wimbledon: Δευτέρα η πρεμιέρα του Τσιτσιπά, μια μέρα μετά της Σάκκαρη
Wimbledon: Δευτέρα η πρεμιέρα του Τσιτσιπά, μια μέρα μετά της Σάκκαρη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved