Hall of Fame: Όλα έτοιμα για τη βραδιά του Ρέτζι Μίλερ
Τιμώμενο πρόσωπο του φετινού Hall of Fame είναι ο Ρέτζι Μίλερ, ο οποίος εξετάζει παράλληλα προσφορά για συνεργασία σε διοικητικό επίπεδο με τους Ιντιάνα Πέισερς.
Ο 47χρονος Αμερικανός έπαιξε στον σύλλογο του Ιντιανάπολις από το 1987 μέχρι το 2005, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στο Μαλιμπού. Από το τέλος της καριέρας του, όμως, ο 5-φορές all-star δεν έχει ασχοληθεί πάλι επίσημα με τους αγαπημένους του Πέισερς.
«Δεν έχω κλείσει κάποια πόρτα. Είμαι έτοιμος να ακούσω προσφορές. Έχω ξαναμιλήσει με τον ιδιοκτήτη Χερμπ Σάιμον. Άρα ναι, αν προκύψει κάποια πρόταση, θα τη μελετήσω» δήλωσε συγκεκριμένα δεύτερος στην κατάταξη εύστοχων τρίποντων σε όλη την ιστορία του ΝΒΑ, πίσω από τον Ρέι Άλεν.
Το δεδομένο είναι πως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου ο Μίλερ θα εισαχθεί στο μπασκετικό Hall of Fame. Αυτό γνωστοποιήθηκε στις αρχές του 2012, αλλά πλέον όλα είναι έτοιμα για την ίδια την τελετή.
Δίπλα του θα είναι ο πολυνίκης προπονητής του ΝΒΑ, Ντον Νέλσον. Θα τιμηθούν επίσης οι Φιλ Νάιτ, Ραλφ Σάμπσον, Τζαμάαλ Ουάιλκς, Τσετ Ουόλκερ, All-American Redheads, Κατρίνα Μακ Λέιν, Λίντια Αλεξέεβα, Ντον Μπαρκσντέιλ, Μελ Ντάνιελς και Χανκ Νίκολς.
Ακόμα, μία πτέρυγα του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame θα πάρει το όνομα του Τζέρι Κολάντζελο, νυν προέδρου της ομοσπονδίας των Η.Π.Α. και πρώην GM των Φίνιξ Σανς. Από την πλευρά του, ο Ουέιν Έμπρι θα πάρει το Chairman’s Cup. Πρόκειται για τον πρώτο Αφροαμερικανό GM του ΝΒΑ.