Αλεξανδρής: «Θα δώσουμε τη μάχη μας»

Αλεξανδρής: «Θα δώσουμε τη μάχη μας»

Αισιόδοξος για την πρεμιέρα του Άρη στον θεσμό του Eurocup κόντρα στη Νίμπουργκ εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο «Τίγρης» υπογράμμισε αρχικά για τον συγκεκριμένο αγώνα: «Είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος σε αυτή τη φάση και φαβορί για τον όμιλο. Έχει δημιουργηθεί τα τελευταία οκτώ χρόνια και πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα. Εμείς βρισκόμαστε σε ένα στάδιο ανάκαμψης και θα δώσουμε τη μάχη μας για να κερδίσουμε».

Στην συνέχεια ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού  της Νίμπουργκ: «Παίζει ελεύθερο παιχνίδι με πολύ ελεύθερες επιλογές χωρίς να κρατάει  κάποιες βασικές αρχές στην επίθεση. Παίζει  πολύ το «πικ εντ ρολ» ενώ επίσης  έχει κάνει δυο αλλαγές, τον Έιμπραμς και ένα Κροάτη τον οποίο θέλαμε να τον πάρουμε και εμείς, αλλά η προσφορά μας ήταν πολύ μικρή σε σχέση με αυτή της Νίμπουργκ».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής φάνηκε ικανοποιημένος από την προετοιμασία του Άρη λέγοντας: «Η δουλειά της ομάδας είναι εντυπωσιακά καλή. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών αλλά λείπει η νίκη για να ανεβούμε ψυχολογικά. Η εικόνα της ομάδας καθημερινά αλλάζει, μπήκαν οι ψηλοί και η παρουσία του Τσαλδάρη δίνει άλλη ποιότητα. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι θα προκριθούμε και θα πάμε στην επόμενη φάση».

Όσον αφορά το ντεμπούτο που αναμένεται να κάνει  ο Γιώργος Μπόγρης με τη φανέλα του Άρη, ο  Βαγγέλης Αλεξανδρής είπε: «Δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο και σημάδια θέλησης. Δουλεύει συνέχεια και θέλει να επανέλθει στο πρωτάθλημα. Έχουμε την υποχρέωση να τον βοηθήσουμε».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αγρότες: Με τα τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου - Τι αποφάσισαν στη Νίκαια
Αγρότες: Με τα τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου - Τι αποφάσισαν στη Νίκαια
Προμηθέας: Κάταγμα στο χέρι ο Ρομπ Γκρέι
Προμηθέας: Κάταγμα στο χέρι ο Ρομπ Γκρέι
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι «Δικεφάλων»
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι «Δικεφάλων»
Euroleague: Έκπληξη της Βιλερμπάν πριν την 27η αγωνιστική
Euroleague: Έκπληξη της Βιλερμπάν πριν την 27η αγωνιστική
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved