NBA: Θέλει έναρξη πριν τα Χριστούγεννα ο Σίλβερ

NBA: Θέλει έναρξη πριν τα Χριστούγεννα ο Σίλβερ

Ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ πιέζει ώστε η νέα σεζόν του NBA να ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα του 2020.

Την ανάγκη να αρχίσει η νέα σεζόν στο ΝΒΑ πριν τα Χριστούγεννα τόνισε ο Άνταμ Σίλβερ σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων.

«Ο χρόνος μας τελειώνει», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της λίγκας, που θέλει να αρχίσει το πρωτάθλημα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, καθώς αν μπει ο Ιανουάριος εκτιμάται πως οι απώλειες εσόδων θα είναι από 500 εκατομμύρια ως 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Κι αυτό γιατί η σεζόν θα ολοκληρωθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και σε μια περίοδο που εμπορικά δεν είναι η καλύτερη για τη λίγκα.

Η Ένωση Παικτών εμφανίζεται διστακτική σε μια έναρξη της περιόδου στις 22 Δεκεμβρίου και άρα περίπου από την 1η Δεκεμβρίου της προετοιμασίας των παικτών.

Άλλωστε δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ολοκλήρωση της «φούσκας» στο Ορλάντο και οι παίκτες απαιτούν ξεκούραση.

Οι παίκτες προτιμούν να αρχίσει η νέα σεζόν στα μέσα Ιανουαρίου, ωστόσο αυτό θεωρείται σχεδόν καταστροφικό από τη λίγκα, καθώς ήδη υπάρχει μεγάλη ζημία λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της. 

Το ΝΒΑ θέλει να βοηθήσει στη ρευστότητα των ομάδων και για το λόγο αυτό σκέφτεται να χαλαρώσει τους κανόνες για τη διαφήμιση στοιχηματικών εταιρειών, καζίνο και αλκοόλ, που θα φέρουν επιπλέον έσοδα της τάξεως των 100 εκατ. δολαρίων.



Αταμάν: «Όταν παίζουμε έτσι είμαστε καλύτεροι από τους πρώτους»
Αταμάν: «Όταν παίζουμε έτσι είμαστε καλύτεροι από τους πρώτους»
NBA Top-10: Στην κορυφή ο Μπράντον Μίλερ
NBA Top-10: Στην κορυφή ο Μπράντον Μίλερ
«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα προς όλους (pics, vis)
Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα προς όλους (pics, vis)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Τα trends που τράβηξαν την προσοχή μας, θετικά ή αρνητικά, το 2025